Închide meniul

Ianis Hagi, nostalgic la Rangers. Ce îi lipseşte cel mai mult în Scoţia. "A fost magic!". Notele primite după meciul cu Kilmarnock

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 februarie 2021, 19:06

Ianis Hagi, nostalgic la Rangers. Ce îi lipseşte cel mai mult în Scoţia. "A fost magic!". Notele primite după meciul cu Kilmarnock

profimediaimages

Ianis Hagi a fost titular la Rangers

Ianis Hagi a apucat să joace doar câteva partide pentru Rangers cu spectatori în tribune. Una dintre acestea a fost împotriva portughezilor de la Braga, în Europa League. Hagi Jr. a reuşit atunci “dubla”. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi vrea să joace din nou cu spectatori în tribune 

“Chiar dacă am dat golul victoriei în meciul cu Hibernian, de acasă, nu m-am simțit ca atunci când am înscris cu Braga. A fost senzațional atunci, e un alt sentiment. Știam că vin la un club cu suporteri fantastici, dar abia atunci când îi vezi în realitate poți să realizezi cum sunt, aproape că nu ai cuvinte. 

A fost ceva magic. Sper să retrăiesc din nou acel sentiment și fanii să se întoarcă pe stadion, mai ales că e un an extraordinar pentru mine și pentru echipă. Este așa de trist că nu există acum atmosfera de pe Ibrox. Abia aștept ca suporterii să încurajeze echipa”, a declarat Ianis Hagi pentru Rangers TV. 

Rangers s-a impus cu 1-0 împotriva lui Kilmarnock, în etapa cu numărul 29 din Scoția. Singurul gol partidei a fost marcat de Ryan Jack în minutul 37. El a înscris cu un voleu superb, din afara careului. Ianis s-a ferit din calea mingii.

Reclamă

Elevii lui Gerrard au făcut un nou pas pentru primul titlu după 10 ani. Rangers este la 21 de puncte în fața lui Celtic, ocupanta locului al doilea. 

Ce note a primit Ianis Hagi după Rangers – Kilmarnock 1-0 

Ianis Hagi a fost titular la Rangers împotriva lui Kilmarnock. Românul a fost aproape să marcheze din lovitură liberă și a mai avut și alte ocazii de gol. Mijlocașul de 22 de ani a fost schimbat în minutul 79. 

Reclamă 4 / 0/3

Publicația The Scotsman i-a acordat nota 7 lui Ianis Hagi pentru evoluția din meciul cu Kilmarnock. Și Glasgow Live i-a dat 7 lui Hagi Jr. Pe de altă parte, jurnaliștii de la The Scottish Sun au fost mai exigenți și l-au notat cu 6. 

Ianis Hagi a jucat 24 de partide în acest sezon din Scoția. El și-a trecut în cont patru goluri și nouă pase decisive. Doar patru meciuri îl mai despart de primul titlu de campion din carieră. 

Ianis Hagi se află la Rangers din iarna lui 2020, când a fost împrumutat de la Genk. Scoțienii l-au achiziționat definitiv în vara aceluiași an. 6 milioane de euro este cota de piață al lui Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt. 

Recomandări
  • Ianis Hagi, nostalgic la Rangers
  • Ce note a primit după meciul cu Kilmarnock

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și