Închide meniul

Ianis Hagi poate deveni cel mai scump fotbalist român din istorie! Clauza uriașă pe care o are la Rangers! "Asta e suma, nu ce se spune!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 mai 2021, 5:09 / Actualizat: 21 aprilie 2023, 19:54

Ianis Hagi poate deveni cel mai scump fotbalist român din istorie! Clauza uriașă pe care o are la Rangers! "Asta e suma, nu ce se spune!"

profimedia

Ianis Hagi poate prinde un transfer uriaș

Ianis Hagi poate deveni cel mai scump fotbalist român din istorie. Românul de la Glasgow Rangers este dorit de mai multe cluburi importante din Europa, iar clauza de reziliere este una impresionantă potrivit lui Ilie Dumitrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi poate deveni cel mai scump fotbalist român din istorie!

Ianis Hagi ar putea fi protagonistul unui transfer uriaş în această vară. Sevilla și Lazio s-au interesat deja de mijlocașul român și, mai nou, a apărut și varianta Premier League. Suma transfer ar putea fi una uriașă.

În cazul unui transfer, Ianis Hagi nu pleacă de la Glasgow Rangers pe bani puțini. Potrivit dezvăluirilor făcute de Ilie Dumitrescu, fiul „Regelui” are o clauză uriașă în contractul cu Rangers.

„El are clauza foarte mare, nu ceea ce se vehiculează în presă. Are peste 20 de milioane de euro clauză”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

În ultimul meci din Scoția, Ianis Hagi a marcat un gol și a scos un penalty în victoria categorică a lui Glasgow Rangers la Livingston, scor 3-0. Românul a fost declarat omul meciului.

Reclamă

Ianis Hagi a scris istorie în acest sezon cu Rangers. Cu Ianis în echipă, formaţia antrenată de Steven Gerrard a reuşit să câştige titlul și a ajuns până în „optimile” Europa League, fiind eliminată de Slavia lui Nicușor Stanciu.

Ianis Hagi, sezon istoric la Glasgow Rangers

În total, Ianis Hagi 8 în toate competițiile și 13 pase decisive, fiind cel mai bun pasator din Scoția.

Este cel mai bun sezon din cariera lui Ianis Hagi, care a reușit să-și treacă în palmares primul titlu de campion. Pentru Rangers, a fost al 55-lea din istoria clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Rangers și Ianis Hagi luptă cu recordurile în acest sezon. Echipa pregătită de Gerrard este neînvinsă, având 31 de victorii și 6 remize.

Recomandări
  • Ianis Hagi este cotat la 6 milioane de euro
  • Rangers a plătit pentru el 3,5 milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și