Închide meniul

Ianis Hagi poate prinde un transfer extraordinar! E chemat în Premier League să se bată la titlu. Anunţul uriaş făcut de englezi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2021, 16:35 / Actualizat: 13 iunie 2023, 16:43

Ianis Hagi poate prinde un transfer extraordinar! E chemat în Premier League să se bată la titlu. Anunţul uriaş făcut de englezi

Hepta

Ianis Hagi

Ianis Hagi poate prinde un transfer extraordinar! Ianis Hagi a scris istorie în acest sezon cu Rangers. Cu Ianis în echipă, formaţia antrenată de Steven Gerrard a reuşit să câştige titlul. În vară, Ianis Hagi ar putea pleca în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la The Boot Room anunţă că Manchester City şi Tottenham l-ar următi pe internaţionalul român.

Spurs ar avea nevoie de un fotbalist ofensiv. Gareth Bale se va întoarce la Real Madrid, în timp ce contractul lui Erik Lamela expiră în 2022.

În plus, City ar putea fi tentată şi ea de transferul lui Ianis Hagi la un preţ atât de mic„, au scris jurnaliştii englezi.

Ianis Hagi poate prinde un transfer extraordinar! E dorit şi de Sevilla

Potrivit sport.es, Monchi îl urmăreşte de mult timp pe fiul „Regelui” şi că se pregăteşte să facă o ofertă. Românul este primul pe lista de transferuri a andaluzilor pentru viitorul sezon.

Reclamă

Jurnaliştii spanioli au dezvăluit şi că Rangers s-a pregătit pentru plecarea lui Ianis Hagi. „I-a găsit deja un înlocuitor. Este vorba de atacantul lui KV Oostende, Fashion Sakala, autor a 13 goluri în campionatul Belgiei„, anunţă sursa citată anterior.

Ianis a ajutat-o pe Rangers să oprească dominaţia lui Celtic şi să câştige titlul în Scoţia. Mijlocaşul român a marcat 7 goluri şi a oferit 13 pase decisive în cele 43 de meciuri din acest sezon.

Fiul lui Gică Hagi este în cel mai bun moment al carierei. Cota lui a ajuns la 6 milioane de euro. Nu numai Sevilla îl doreşte cu insistenţă pe Ianis. Lazio şi Bochum şi-au manifestat interesul să îl transfere pe tânărul mijlocaş.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și