Închide meniul

Ianis Hagi, sfătuit să aleagă Spania. "La Liga este campionatul care e pe gustul lui"

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 aprilie 2020, 18:59

Ianis Hagi, sfătuit să aleagă Spania. "La Liga este campionatul care e pe gustul lui"

Profimediaimages

Gabi Balint speră ca Ianis Hagi să ajungă în La Liga

  • Ianis Hagi este dorit de Lazio
  • Mijlocașul român a mai jucat în Serie A pentru Fiorentina
  • Un fost internațional își dorește să îl vadă pe Ianis în La Liga

Gabi Balint nu și-ar dori să în vadă pe Ianis din nou în Italia. Fostul atacant speră ca fiul Regelui să ajungă în La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Balint crede că La Liga i s-ar potrivi lui Ianis Hagi

Ianis Hagi nu își găsește locul. Românul a schimbat patru echipe în tot atâția ani iar, de sezonul viitor, poate ajunge în capitala Italiei. Gabi Balint nu vede cu ochi buni o astfel de mutare.

"Italia nu mi-a plăcut niciodată. E un campionat puternic, al antrenorilor, al tacticii. Dar nu poate să depășească Spania și Anglia. Mie mi-ar plăcea să-l văd pe Ianis în Spania, liga de acolo e mai pe gustul lui.

Reclamă

Ianis Hagi încă își caută locul și echipa. Are nevoie de continuitate. Poate juca la Lazio. Dar când va evolua meci de meci și nu va mai fi schimbat, o să-l vedeți la o echipă mare" a declarat Balint pentru Digi Sport.

Mijlocașul de 21 de ani este favoritul directorului sportiv de la Lazio, Igli Tare. Genk cere 12 milioane pentru a-l ceda pe Ianis Hagi pe Olimpico.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 28 mart., 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 28 mart., 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu