Închide meniul

Ianis Hagi, tot mai aproape de revenirea la Rangers! Anunţul făcut de antrenorul scoţienilor: „Va juca un rol extrem de important!”

Viviana Moraru Publicat: 6 ianuarie 2023, 19:23

Ianis Hagi, tot mai aproape de revenirea la Rangers! Anunţul făcut de antrenorul scoţienilor: „Va juca un rol extrem de important!

Ianis Hagi, aproape de revenirea la Rangers

Ianis Hagi, în timpul ultimelor antrenamente la Rangers/ Profimedia

  • Ianis Hagi, aproape de revenirea la Rangers
  • Anunţul antrenorului scoţienilor

Ianis Hagi este tot mai aproape de revenirea la Rangers. Antrenorul scoţienilor a oferit ultimele detalii despre starea internaţionalului român, care s-a accidentat la începutul anului precedent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi se antrenează normal, alături de coechipierii săi, după ce a fost supus unui proces îndelungat de recuperare, şi a suferit şi o operaţie extrem de dificilă. Fiul „Regelui” a suferit o ruptură de ligamente, într-o partidă de Cupă, din ianuarie 2022.

Ianis Hagi, tot mai aproape de revenirea la Rangers! Anunţul antrenorului scoţienilor

Michael Beale, tehnicianul de la Rangers, a fost întrebat la ultima conferinţă de presă, despre momentul în care Ianis Hagi va reveni pe teren. Antrenorul a oferit chiar şi un termen, şi speră ca până la finalul lunii, mijlocaşul să reintre în joc.

Reclamă

Mai mult decât atât, Beale a declarat că internaţionalul român, în vârstă de 24 de ani, va avea un rol extrem de important, în momentul în care va reveni în lotul lui Rangers.

Sperăm să-l vedem în acțiune până la finalul lunii. Atât el, cât și Souttar se antrenează acum normal, cu echipa. Ianis va juca un rol extrem de important când va fi în formă. E un jucător foarte bun, în care eu cred foarte mult”, a declarat antrenorul lui Rangers, într-o conferinţă de presă, conform paginii oficiale a clubului scoţian.

Reclamă

Rangers este în prezent pe locul doi în prima ligă din Scoţia. Trupa lui Ianis Hagi are 46 de puncte, obţinute după 20 de runde, fiind la o distanţă de 9 puncte de rivala de la Celtic, care este lider.

Noi detalii despre revenirea lui Ianis Hagi

Florin Bratu a oferit noi detalii despre revenirea lui Ianis Hagi după accidentare. Crede că fiul „Regelui” poate juca primele sale minute în luna ianuarie. Îl vede chiar și în lotul echipei naționale.

Ianis Hagi a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate în ianuarie 2022 și de atunci a trecut print-o operație complicată și un proces îndelungat de recupare. Bratu e convins însă că așteptarea va lua sfârșit curând pentru Hagi Jr.

Reclamă 4 / 0/3

„Am văzut câteva imagini cu el, arată bine fizic, picioarele arată bine. După o astfel de operație, e foarte important să îți refaci musculatura, iar el ar părea că și-a refăcut-o. Acum e și decizia staff-ului medical.

Știi cum se spune, stai un an, ai nevoie de un an. Doar că, în urma metodelor de refacere apărute, eu cred că între patru și șase luni se poate reveni la o formă acceptabilă.

Presupunem că în ianuarie o să înceapă să joace, ar putea în aceeași lună să fie convocat, să joace 20 sau 30 de minute. Important e să îl ai pe Ianis în lot, pentru colegi”, a spus Florin Bratu, conform digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 28 mart., 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 28 mart., 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”