Închide meniul

Ianis Hagi, tot mai aproape de transferul definitiv la Rangers! Anunțul BBC

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 10:53

Ianis Hagi, tot mai aproape de transferul definitiv la Rangers! Anunțul BBC

DPA Images / Andrew Milligan via hepta

Ianis Hagi, tot mai aproape de transferul definitiv la Rangers! Anunțul BBC

Potrivit BBC Scoția, Rangers și KRC Genk poartă discuții în aceste zile pentru internaționalul român, însă o sumă de transfer nu a fost stabilită încă. În vârstă de 21 de ani, Ianis este împrumutat în Scoția din Ianuarie, iar clubul de pe Ibrox are opțiunea de a-l achiziționa definitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis a înscris trei goluri în 12 apariții pentru Rangers înainte ca fotbalul din Scoția să fie suspendat pe 13 martie. De atfel, campionatul a fost suspendat definitiv, iar Celtic a primit tilul de campioană.

Lazio nu ar renunța în a-l transfera pe Ianis Hagi

Cei de la Sunday Post susţin că Lazio vrea să îl deturneze pe ultima sută de metri pe Ianis Hagi. Dacă nu vor reuşi în vară, italienii sunt decişi să apeleze la planul B şi să îl aducă în iarnă, atunci când preţul lui Ianis Hagi ar putea fi dublu.

"Între timp, Lazio nu şi-a pierdut speranţa că-l poate aduce pe Ianis Hagi. Managerul Simone Inzaghi şi directorul sportiv Igli Tare sunt admiratori ai mijlocaşului, iar Lazio nu este convinsă că este totul pierdut.

Lazio le-ar putea oferi celor de la Rangers şansa de a face profit instant, după transferul fiului legendarului Gheorghe Hagi", scriu englezii.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și