Închide meniul

Ianis Hagi, tot mai aproape de un transfer la Sevilla. Ce scriu scoțienii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 mai 2020, 7:54

Ianis Hagi, tot mai aproape de un transfer la Sevilla. Ce scriu scoțienii

DPA Images / Andrew Milligan via hepta

Ianis Hagi, tot mai aproape de un transfer la Sevilla. Ce scriu scoțienii

Gruparea andaluză este pregătită să îl transfere pe Ianis fiindcă belgienii de la Genk cer un preț mic. Hagi Jr. ar ajunge la Sevilla pentru 4,5 milioane de euro. Fotbalistul român este împrumutat la Rangers până în vară. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rangers are opțiunea să-l păstreze definitiv pe Ianis Hagi

Ianis Hagi depinde de decizia clubului scoțian, care încă nu este decis dacă îl va cumpăra sau nu din stagiunea viitoare.

”Echipa andaluză e atrasă de vârsta jucătorului și de prețul mic, care ar fi de 4 milioane de lire sterline”, scriu cei de la Rangers News.

Genk a plătit 4 milioane de euro în vara anului trecut pentru a-l achiziționa pe Ianis de la FC Viitorul. Fotbalistul în vârsă de 21 de ani este cotat la 4.5 milioane de euro de Transfermarkt.

Transferul lui Hagi, luat în râs de David Provan

David Provan, fostul mare jucător al lui Celtic, nu crede că Rangers va plăti 5 milioane de euro pentru a-l transfera definitiv pe Ianis Hagi. Cel care a câștigat 4 titluri cu echipa de pe Ibrox se amuză teribil pe seama posibilei afaceri.

Reclamă

"Trebuie să râd de speculațiile fanteziste conform cărora Rangers este gata să plătească 5 milioane de euro pentru a-l transfera definitiv pe Ianis Hagi de la Genk.

Daca Rangers sau oricare alt club scoțian are 4 milioane de lire sterline, banii vor fi folosiți pentru a aprinde luminile", a spus David Provan, citat de The Scottish Sun.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ianis Hagi ar putea ajunge la Sevilla
  • Fotbalistul evoluează la Rangers
  • Hagi este cotat la 4.5 milioane de euro de Transfermarkt

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6:00 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și