Închide meniul

Ianis Hagi, transfer iminent! Rangers, sfătuită să accepte oferta unui colos din Serie A: "Sunt o grămadă de bani!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 aprilie 2021, 18:45

Ianis Hagi, transfer iminent! Rangers, sfătuită să accepte oferta unui colos din Serie A: "Sunt o grămadă de bani!"

profimediaimages.ro

Ianis Hagi, transfer iminent

Paddy Kenny (42 ani), fost portar la QPR și Sheffield United în Premier League, nu concepe ca Rangers să nu îl vândă pe Ianis Hagi. Fostul internațional irlandez este de părere că scoţienii trebuie să accepte oferta italienilor, care se învârte în jurul sumei de 12 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cred că vor accepta oferta. Aşa trebuie să gândeşti când ai o afacere. Dacă Lazio va da 12 milioane, asta înseamnă o grămadă de bani. E mai greu să refuzi când vezi asemenea cifre. Ianis nu este un titular incontestabil. Dacă nu este de neînlocuit, ar putea pleca. Ia banii şi foloseşte-i", a declarat Paddy Kenny pentru Football Insider

Cotat la 6 milioane de euro pe site-urile de specialitate, tânărul mijlocaș a bifat în acest sezon 40 de apariții pentru Rangers, în toate competițiile, reușind să înscrie de 7 ori și să ofere 12 pase decisive. Tot în actuala stagiune, Ianis a cucerit titlul în Scoţia cu Rangers, acesta fiind primul din cariera lui Hagi Jr.

EXCLUSIV | Secretul lui Ianis Hagi! Vecinul, Victor Pițurcă, l-a dat de gol. Ce face fiul ”Regelui” în vacanțe

Victor Pițurcă a dezvăluit secretul lui Ianis Hagi. Fiul ”Regelui” nu stă degeaba nici în vacanțe. Fostul selecționer, care este vecin cu Gică Hagi, susține că jucătorul celor de la Rangers aleargă pe străzi, când vine la tatăl său.

Reclamă

”Gică Hagi stă la două case mai în față, e vecin cu mine. Când erau în vacanță îl vedeam pe Ianis pe această străduță, pe care ați venit voi, alergând, deci el muncește, e conștient”, a dezvăluit Victor Pițurcă într-un interviu pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și