Închide meniul

Ianis Hagi, transfer răsunător în Premier League? Oficial: Steven Gerrard, revenire senzaţională în Premier League

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 noiembrie 2021, 12:58

Ianis Hagi, transfer răsunător în Premier League? Oficial: Steven Gerrard, revenire senzaţională în Premier League

Ianis Hagi, transfer răsunător în Premier League?

Twitter Aston Villa

„Aston Villa este încântată să anunţe numirea lui Steven Gerrard ca noul antrenor al echipei”, se arată pe contul oficial de Twitter al fostei campioane a Europei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steven Gerrard, noul manager al lui Aston Villa

„Aston Villa este un club cu o mare istorie şi tradiţie în fotbalul englez şi sunt foarte mândru să devin antrenorul lui. Am înţeles din discuţiile cu stafful cât de ambiţioanse sunt obiectivele clubului şi de-abia aştept să ajut să le îndeplinim.

Vreau să le mulţumesc celor de la Rangers pentru că mi-au dat oportunitatea să conduc un asemenea club istoric. Momentul în care am pus umărul la câştigarea titlului record cu numărul 55 va avea întotdeauna un loc aparte în sufletul. Vreau să le urez celor din staff, jucătorilor şi suporterilor toate cele bune”, a fost mesajul lui Gerrard.

Rămâne e văzut dacă Ianis Hagi ar putea ajunge şi el la Aston Villa, fiind un jucător pe care legenda lui Liverpool l-a lăudat întotdeauna. Cei de la TalkSport.com. susţin că Ianis s-ar afla pe o listă a englezilor.

Reclamă

Ianis Hagi, discurs fabulos despre Steven Gerrard și Gică Hagi

Ianis Hagi a vorbit despre asemănările dintre Steven Gerrard, antrenorul său de la Rangers, și Gică Hagi, tatăl său, fost mare jucător al naționalei României.

„Ce mi-a plăcut cel mai mult la Steven Gerrard e că am descoperit anumite similarități între el și tata, ca mentalitate. S-a întâmplat ca după meciuri, indiferent dacă făceam egal sau câștigam, Gerrard și tată să aibă același discurs.

Asta m-a surprins plăcut și mi-a confirmat că am crescut într-un mediu bun și am fost antrenat de un mare jucător și antrenor, aici mă refer la tata.

Reclamă 4 / 0/3

Mergând afară și fiind antrenat acum de o legendă a fotbalului, Steven Gerrard, mi-a confirmat foarte multe chestii învățate în trecut și sunt foarte fericit”, a spus Ianis Hagi, citat de gsp.ro

Ianis Hagi se află la Rangers din ianuarie 2020. De atunci, „Prințul” a devenit unul dintre cel mai buni jucători ai campioanei Scoției. În prezent, românul este cotat la 6,5 milioane de euro.

În acest sezon, Ianis Hagi a bifat 15 meciuri la Rangers, reușind să-și treacă în cont trei goluri și trei assist-uri. Românul a fost decisiv în ultimul meci de la Rangers. Fiul „Regelui” a înscris golul egalizator pentru campioana Scoției pe terenul lui Brondby, în etapa a 4-a din grupele Europa League.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și