Închide meniul

Ianis Hagi va reveni la echipa națională! Presa din Scoția a anunțat promisiunea lui Mihai Stoichiță pentru fiul „Regelui”

Viviana Moraru Publicat: 7 aprilie 2023, 15:06

Reclamă
Ianis Hagi va reveni la echipa națională! Presa din Scoția a anunțat promisiunea lui Mihai Stoichiță pentru fiul Regelui”

Ianis Hagi va reveni la echipa națională

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Rangers/ Profimedia

Ianis Hagi se pare că va reveni la echipa națională, după ce a ratat primele meciuri din preliminariile EURO 2024. Presa din Scoția anunță faptul că fiul „Regelui” va fi din nou în lotul național la acțiunea „tricolorilor” din luna iunie, fapt care i-a fost promis mijlocașului de către Mihai Stoichiță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neconvocarea lui Ianis Hgai la echipa națională a stârnit furia „Regelui”, care a fost extrem de nemulțumit de faptul că jucătorul lui Rangers a fost lăsat acasă de Edi Iordănescu.

Ianis Hagi va reveni la echipa națională! Promisiunea făcută de Mihai Stoichiță

Scandalul neconvocării lui Ianis Hagi la echipa națională a ajuns până în Scoția. Publicația ibroxnews.com anunță faptul că oficialii de la FRF l-au contactat pe mijlocașul lui Rangers, pentru a-l asigura de locul său în lotul „tricolorilor”, la următoarele meciuri ale României.

„Directorul FRF Mihai Stoichiță a trecut peste selecționer, pentru a-i promite lui Ianis Hagi că se va întoarce la echipa națională, la următoarea acțiune. Stoichiță a intervenit pentru a garanta că Hagi va fi în lot pentru meciurile din iunie, cu Kosovo și Elveția”, notează sursa citată mai sus.

Ianis Hagi a revenit din accidentarea care l-a ținut departe de teren timp de aproape un an. Primul meci al său a fost la finalul lunii februarie, iar de atunci, mijlocașul lui Rangers a mai evoluat doar în patru partide, nefiind foarte mult utilizat de tehnicianul Michael Beale.

Reclamă

„Va fi dificil pentru Edi Iordănescu să ignore criticile din partea legendei Gică Hagi, dar cu siguranță a luat cea mai bună decizie să nu-l convoace pe mijlocașul lui Rangers, pentru meciurile din luna trecută”, mai notează sursa citată mai sus.

Ciprian Marica a comentat neconvocarea lui Ianis Hagi la națională

Ciprian Marica a comentat neconvocarea lui Ianis Hagi la națională. Fostul internațional nu poate înțelege decizia selecționerului Edi Iordănescu de a nu apela la serviciile mijlocașului de la Rangers.

Fostul atacant al echipei naționale consideră că Ianis Hagi ar fi trebuit convocat, în cazul în care el reprezintă un fotbalist important pentru România, așa cum s-a tot vorbit de-a lungul anilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Știi cum suntem noi? Îmi aduc aminte de declarațiile selecționerului, care spunea ‘Mamă, ne lipsește Ianis Hagi, ce ne facem fără el?’ Acum, Ianis e sănătos și i se spune să mai aștepte puțin. Păi ori ne lipsește, ori nu ne lipsește? Te bazezi pe el? Nu trebuie să intre și el în angrenajul echipei naționale? Cei de acolo pot spune că n-a jucat suficient, dar Rus a jucat suficient?

Dacă era jucător important pentru națională, Ianis Hagi ar fi fost măcar pe lista naționalei, dacă nu în lot. Înțeleg că ar fi primit un mesaj că nu e. Când era accidentat era încurajat, i se spunea că e bun și că abia este așteptat să revină. Acum, îi dă mesaj că la următoarea acțiune…

Înțeleg că Edi Iordănescu nu-l cunoaște pe Ianis Hagi, nu a făcut niciun antrenament sub comanda lui, doar au vorbit la telefon de câteva ori”, a declarat Ciprian Marica, pentru digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și