Închide meniul

Ianis Hagi, vedetă în Scoţia: „Lumea a început să vorbească frumos! Este văzut foarte bine!”

Dragoș Vasile Publicat: 30 mai 2022, 22:30

Ianis Hagi, vedetă în Scoţia: „Lumea a început să vorbească frumos! Este văzut foarte bine!

Ianis Hagi, promisiune uriaşă pentru fani

Ianis Hagi, bucurie la finalul unui meci / Profimedia

  • Ianis Hagi, vedetă în Scoţia
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Ianis Hagi este vedetă în Scoţia. Mihai Popescu, fostul jucător al celor de la Hearts, a vorbit despre cum este văzut fiul „Regelui”, care evoluează la Rangers din 2020, de suporteri şi nu numai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a suferit o accidentare teribilă la ligamentele genunchiului drept, în luna ianuarie. Mijlocașul român a avut nevoie de intervenție chirurgicală, în urma căreia a rămas cu o cicatrice urâtă pe partea laterală a piciorului.

Ianis Hagi, vedetă în Scoţia

„Urma probabil să avem cel puțin o întâlnire pe plan sportiv, după care urma să ne și vedem, dar din păcate, eu am plecat, am jucat în ligi diferite. Ăsta a fost drumul fiecăruia. Ianis este văzut foarte bine în Scoția și nu doar în Scoția, dar fiind acolo și auzind lumea vorbind despre el, sincer mă bucur pentru că lumea a început să vorbească frumos despre jucătorii români.

Reclamă

Pentru că cel puțin prima dată când am fost, nu cred că eram foarte apreciați, cel puțin în Scoția. Și asta mă bucură, că am început să le schimbăm gândirea despre noi. Îmi pare rău că Ianis s-a accidentat, ei au avut momente foarte bune în prima parte a campionatului și Rangers a demonstrat că e o echipă foarte puternică, i-am și văzut jucând finala Europa League. De aceea spun că îmi pare rău pentru el că nu a avut posibilitatea să joace și să sperăm că vor continua traseul bun”, a declarat Mihai Popescu, potrivit digisport.ro.

Ianis Hagi trage din greu după accidentarea horror suferită

Ianis Hagi trage din greu ca să revină pe teren, după accidentarea horror suferită la începutul anului. Internaționalul român, de la Rangers, muncește zilnic la sala de recuperare, alături de fizioterapeutul său, și așteaptă cu sufletul la gură momentul în care va reveni pe teren.

Reclamă

Hagi Jr. a rămas încrezător după operație, iar acum petrece 5-6 ore pe zi în sala de recuperare. În prezent, Ianis se află la Amsterdam, în Olanda, sub atenta observație a preparatorului fizic trimis special de Rangers.

Ianis Hagi a prezentat în mediul online cum arată o zi din viața lui, după accidentarea suferită la genunchi. Alături de fiul “Regelui” se află și mama sa, Marilena, care îl sprijină necondiționat în cele mai grele momente din cariera sa.

”Așadar, începutul unei noi săptămâni, noi obiective, mai multă muncă, așa că înapoi la treabă. Prima zi din săptămână este mereu cea mai plăcută pentru că faci mai multe exerciții, ridici greutăți mai mari și vezi progresul.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai mult îmi place când lucrez cu Jared, preparatorul fizic. Datorită acelor mișcări cu care trebuie să te obișnuiești din nou, începând cu mers normal și continuând marș sau pași laterali. Pare că e ușor, dar nu e. Evident, pentru cineva cu o astfel de accidentare”, a spus Ianis Hagi, în cadrul mini-documentarului postat pe contul de Instagram.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia - România 3-2. Ce a spus fostul internațional despre fiul „Regelui”.
AntenaPLAY • 27 mart., 19:33
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid
AntenaPLAY • 27 mart., 17:09
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!”