Închide meniul

Ianis Hagi vrea să îi ”rupă” poarta lui Florin Niță: ”Te aştept pe Ibrox!” Mesajul războinic transmis înainte de Rangers – Sparta Praga

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 noiembrie 2021, 23:45

Ianis Hagi vrea să îi ”rupă” poarta lui Florin Niță: ”Te aştept pe Ibrox!” Mesajul războinic transmis înainte de Rangers – Sparta Praga

Ianis Hagi, criticat de scoţieni

Profimedia

Ianis Hagi vrea să îi ”rupă” poarta lui Florin Niță

Ianis Hagi nu ține cont de nimic când vine vorba de fotbal. Mijlocașul lui Rangers i-a pus gând rău lui Florin Niță, colegul de la echipa națională, dar și viitorul adversar din Europa League. Rangers și Slavia Praga se vor întâlni la finalul lunii în runda a cincea din faza grupelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De când s-a tras grupa mă tot tachinez cu el, dar până la urmă îşi vrea binele pentru el, pentru echipa lui şi eu la fel. Cine e mai bun, acela să câştige, aşa cum ei au fost mai buni în primul meci şi au câştigat, i-am strans mâna şi i-am zis că ‘te aştept pe Ibrox, pentru că va fi un meci diferit’.

(n.r. e o ambiţie personală să-i dai gol lui Niţă?) Da, da! Aşa cum a fost şi cu Tătăruşanu, când nu reuşeam să-i dau gol din penalty la antrenament la naţională, dar aveam în cap, când voi juca împotriva lui, trebuie să marchez. Chiar dacă a fost amcial, am reuşit să dau două goluri şi m-am simţit super bine după meci. Aşa că îl aştept şi pe Niţă şi sper să pot să fiu pe teren, să pot să marchez”, a spus Ianis Hagi pentru telekomsport.ro.

Citește și:

Ianis Hagi, mentalitate de campion

Ianis Hagi a făcut senzaţie la Rangers. Deşi a fost rezervă în Europa League, internaţionalul român şi-a intrat în rol după ce a fost introdus pe teren. A marcat la 20 de minute după ce a intrat în remiza cu Brondby, scor 1-1.

La scurt timp după golul marcat, internaționalul român a vorbit despre șansele de calificare ale lui Rangers în fazele eliminatorii, dar și despre obiectivele din acest sezon.

Reclamă

 „Am intrat, am dat gol, e clar că noi ca şi echipa nu am fost foarte mulţumiţi după partidă avută. Am mers cu gândul de a câştiga şi pur şi simplu am ajuns într-o situaţie în care şi egalul era bun. Am reuşit să egalăm ca şi echipa, să jucăm mai bine în a doua repriză. Acum cu rezultatul acesta, Sparta la fel a pierdut la Lyon, rămâne meciul decisiv şi cine va câştiga meciul ăla se va califica.

Deocamdată comparativ cu sezonul trecut de Europa League, unde am câştigat grupa şi deja după 3-4 etape ştiam că ne vom califica, acum trebuie să suferim mai mult, dar asta e fotbalul. Când joci în 3-4 competiţii e imposibil să ţii pasul, să ţii acelaşi ritm. Deocamdată suntem bine şi cu cât va trece timpul, cu atât vom avea rezultate din ce în ce mai bune”, a spus Ianis Hagi, potrivit telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ianis Hagi vrea să îi ”rupă” poarta lui Florin Niță
  • Mesajul războinic transmis înainte de Rangers – Sparta Praga

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și