Închide meniul

Ibrahimovic către “fratele” Maxi Lopez: “Dacă mai faci asta, îți zbor capul de pe umeri!”

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 8 octombrie 2020, 14:21

Ibrahimovic către “fratele” Maxi Lopez: “Dacă mai faci asta, îți zbor capul de pe umeri!”

Hepta

Zlatan Ibrahimovic înscrie pe bandă rulantă la AC Milan

Fostul soț al Wandei Nara, de care s-a despărțit după ce a aflat că aceasta are o relație cu Mauro Icardi, coleg cu el la Sampdoria, ”Maxi” Lopez a povestit, pentru cei de la ”TyC Sports”, o istorioară petrecută pe vremea când evolua la AC Milan, alături de inegalabilul Zlatan Ibrahimovic, cel care avea să-i devină prieten bun. Treaba se petrecea în sezonul 2011-2012.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucam contra celor de la Parma. I-am dat o pasă lui Zlatan, se ducea către el. Nu s-a mișcat de pe loc, n-a făcut niciun pas. S-a oprit și se uita la mine. Nu mi-a venit să cred! Dacă se întorcea puțin, dacă făcea un singur gest, rămânea singur cu portarul. A început să urle, se uita cu cea mai aspră privire din lume și mi-a spus că mingea trebuie să-i ajungă direct la picior, că el nu aleargă după ea. Ce să alerge, venea către el”, a dezvăluit Lopez.

Pentru că AC Milan a câștigat, ”Maxi” Lopez a crezut că totul a fost dat uitării.

Peste ceva vreme, aveam meci în Champions League. Cu o zi înaintea partidei, antrenamentul oficial. Zlatan s-a apropiat de mine, mi-a zis că trebuie să vorbim. <<Voi, argentinienii, îmi sunteți simpatici. Aveți caracter, spuneți tot ceea ce simțiți, nu ascundeți nimic. Nu vă dați șefi, băieți de comitet. Dar dacă data viitoare mai faci ceea ce ai făcut atunci, cu Parma, îți zbor capul de pe umeri, ai înțeles?>>”, a mai spus argentinianul.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și