Închide meniul

Iker Casillas, ironizat de un jucător al Barcelonei. ”De câte ori ai scos mingea din poartă…”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 mai 2020, 6:24

Iker Casillas, ironizat de un jucător al Barcelonei. ”De câte ori ai scos mingea din poartă…”

DPA Images / Sergio R Moreno via hepta

Iker Casillas, ironizat de un jucător al Barcelonei. ”De câte ori ai scos mingea din poartă...”

Casillas, retras de un an din fotbal din cauza unor probleme la inimă, a publicat pe contul său de Instagram o fotografie când degaja o minge pe Camp Nou. Acesta însă a primit multe ironii din partea fotbaliștilor Barcelonei, iar Pique a fost cel mai ”acid”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚽ #goodnightworld
O postare distribuită de Iker Casillas (@ikercasillas) pe

Iker Casillas, ironizat de Pique: ”Ce mod de a aplauda!”

Primul care a reacționat la fotografia postată de Casillas a fost Carles Puyol, fostul căpitan al formației Catalane. ”Joci singur?”, a scris Puyol.

Mesajul serii a venit din partea lui Pique. Acesta l-a ironizat pe Casillas într-un mod original. ”De câte ori ai venit să scoți mingea din interiorul porții de pe acest stadion …. Ce mod de a aplauda!!”, a comentat Pique.

Iker Casillas este unul dintre cei mai mari portari din istoria fotbalului. Acesta a evoluat la doar două echipe: Real Madrid (199-2015) și FC Porto (2015-2019). În cariera sa a câștigat La Liga (de cinci ori), Cupa Spaniei (de două ori), Campionatul Portugaliei (o dată), Liga Campionilor (de trei ori), SuperCupa Europei (de două ori), Cupa Mondială a Cluburilor (o dată), Cupa Intercontinentală (de două ori), Supercupa Spaniei (de patru ori), Cupa Mondială (o dată) și Campionatul European (de două ori). 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și