Închide meniul

Ilie Dumitrescu a dezvăluit cu cine va ține la Cupa Mondială: „E favorita mea!”. „Mister”, şocat când a aflat vârsta unui star care va juca la turneul final: „Mi s-a făcut rău!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 2 aprilie 2022, 9:32

Ilie Dumitrescu a dezvăluit cu cine va ține la Cupa Mondială: „E favorita mea!. „Mister, şocat când a aflat vârsta unui star care va juca la turneul final: „Mi s-a făcut rău!

Ilie Dumitrescu a dezvăluit cu cine va ține la Cupa Mondială

Hepta

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că Anglia va fi echipa sa favorită la Cupa Mondială din Qatar. Fostul internațional român a rămas atașat de fotbalul britanic, după experiențele de la Tottenham și West Ham. „Mister” a avut o reacţie genială când a aflat ce vârstă are portughezul Pepe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu va ţine cu naţionala Angliei la Cupa Mondială din Qatar. Fostul component al „Generaţiei de Aur” a făcut o scurtă analiză a grupelor stabilite ieri, la Doha, și a ajuns la concluzia că Senegal va reprezenta surpriza turneului.

Ilie Dumitrescu va susţine Anglia la Cupa Mondială! „Mister”, şocat când a aflat vârsta lui Pepe: „Mi s-a făcut rău!”

„Mister” a mărturisit că a avut un şoc atunci când a aflat că Pepe a ajuns la 39 de ani şi încă joacă pentru naţionala Portugaliei.

„Ideal ar fi ca favoritele să iasă din grupe: Olanda și Senegal, apoi avem Anglia și Statele Unite sau echipa care se va califica din barajul din Europa, să sperăm că va fi Ucraina.

Din grupa C, Argentina și Mexic sau Polonia pentru locul doi, în grupa D avem Franța și Danemarca, cu prima șansă. Apoi vor fi Spania și Germania din grupa E și Belgia și Croația, favorite în grupa F. Grupa G, cu Brazilia, Serbia, Elveția și Camerun este foarte echilibrată.

Reclamă

Eu merg cu Anglia, va fi favorita mea pentru turneul ăsta, iar surpriza va fi Senegal.

Portugalia are și ea un loc foarte bun, își permit să îl țină rezervă pe Joao Felix. Când am aflat că Pepe are 39 de ani mi s-a făcut rău. A jucat senzațional la meciul cu Macedonia de Nord.”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Cum arată grupele de la Campionatul Mondial din Qatar

Cupa Mondială | Cristiano Ronaldo și Lionel Messi și-au aflat adversarii din grupe

Portugalia și Argentina, echipele lui Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, și-au aflat adversarii. E ultima șansă pentru cei doi „coloși” să mai câștige cel mai prestigios trofeu din fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Portugalia e în grupa H, alături de Uruguay, Coreea de Sud și Ghana, în timp ce Argentina a fost repartizată în grupa C și se va duela cu Mexic, Polonia, și Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo n-a trecut niciodată de faza optimilor la un Campionat Mondial cu naționala Portugaliei. De cealaltă parte, Lionel Messi a jucat o finală, în 2014, pierdută însă în fața Germaniei.

Ajunși la 37 și, respectiv, 34 de ani, Ronaldo și Messi ar putea să fie amândoi la ultima Cupă Mondială. Ultima ediție care nu i-a avut în componența pe niciunul dintre ei a fost în urmă cu 20 de ani, la Mondialul din Japonia și Coreea de Sud din 2002, când campioană a fost Brazilia.

Campionatul Mondial din Qatar se va desfășura în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie. E prima Cupa Mondială din istorie care se desfășoară iarna și e organizată într-o țară din Orientul Mijlociu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și