Închide meniul
Video

Imagini impresionante înainte de Nantes – Toulouse, finala Cupei Franţei care e exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 aprilie 2023, 22:37 / Actualizat: 16 iunie 2023, 16:47

Spectacol total în finala Cupei Franţei, exclusiv în AntenaPLAY

Profimedia

Imagini impresionante înainte de Nantes – Toulouse, finala Cupei Franţei care e exclusiv în AntenaPLAY. Fanii au creat o atmosferă fantastică! Momente emoţionante la intonarea imnului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini colosale înainte de Nantes – Toulouse, finala Cupei Franţei care e exclusiv în AntenaPLAY. Cei aproximativ 80 de mii de fani au creat o atmosferă fantastică.

Imagini impresionante înainte de Nantes – Toulouse, finala Cupei Franţei care e exclusiv în AntenaPLAY

Fanii celor două echipe au oferit un spectacol total în tribune, în momentul în care cele două echipe au intrat pe teren. Un moment copleşitor a fost şi în momentul în care cei 80 de mii de fani prezenţi pe Stade de France.

Deși Franța a fost zguduită de proteste masive, după ce reforma pensiilor a fost aprobată, Emmanuel Macron a păstrat tradiția și și-a făcut apariția la finala din Cupa Franței.

Președintele Franței i-a așteptat pe jucătorii celor două formații la vestiare, urându-le tuturor să aibă parte de un meci bun. Fotbaliștii au fost plăcut impresionați de prezența președintelui, i-au strâns mână și i-au mulțumit pentru încurajare.

Reclamă

Deși este prezent la meci, există posibilitatea ca Emmanuel Macron să nu coboare pe teren la finalul meciului pentru a înmâna trofeul câștigătoarei. Date fiind nemulțumirile din Franța, suporterii ar putea reacționa violent la adresa președintelui.

Cupa Franţei, înfiinţată în 1917

Cupa Franţei a fost înfiinţată în 1917 şi la start au fost prezente echipe din fotbalul profesionist şi amator din Hexagon. Echipa cu cele mai multe trofee este PSG (14). Parizienii au pierdut şi alte cinci finale.

În acest top, PSG este urmată de Olympique Marseille, cu 10 trofee, Saint-Etienne (6), Lille (6) şi Monaco, Paris, Lyon şi Red Star cu câte cinci trofee.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și