Închide meniul
VIDEO

Imagini incredibile cu fanii lui Real Madrid, care au plecat în timpul „măcelului” din El Clasico: „E cel mai ridicol meci!” / „Să nu luăm şapte goluri”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 martie 2022, 10:50

Imagini incredibile cu fanii lui Real Madrid, care au plecat în timpul „măcelului din El Clasico: „E cel mai ridicol meci! / „Să nu luăm şapte goluri

Barcelona a înscris 4 goluri pe Santiago Bernabeu. Fanii lui Real Madrid nu au mai suportat umilinţa

Profimediaimages

Real Madrid – Barcelona 0-4. Fanii liderului din La Liga au avut o seară de coşmar după ce favoriţii lor au suferit una dintre cele mai drastice înfrângeri din El Clasico. De trei ani şi jumătate nu mai câştigase Barcelona la o diferenţă de patru goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii şi-au ieşit din minţi după ce au văzut reuşite lui Aubameyang (29, 51), Araujo (38) şi Ferran Torres (47). Mulţi dintre ei nu au mai rezistat şi au plecat de pe Santiago Bernabeu după golul de 4-0. Aceştia se temeau că ar putea să se repete cea mai drastică înfrângere suferită de Real în istoria derby-urilor, 2-7, în 1950.

Fanii Realului au plecat de pe Santiago Bernabeu încă din minutul 53

Nici nu ştiu ce se poate întâmpla când Barcelona va veni cu o echipă de decentă. Stai, să nu ne dea şapte…„, a declarat un fan care a părăsit arena în minutul 55.

Este cel mai ridicol meci al lui Real Madrid pe care l-am văzut în viaţa mea. În cei 24 de ani de când vin pe Bernabeu, este prima dată când plec înainte de fluierul final”, a reacţionat un alt suporter al „galacticilor„, pentru marca.com.

Reclamă

Carlo Ancelotti şi-a asumat răspunderea pentru rezultatul dezastruos înregistrat, acasă, cu Barcelona. I-a liniştit pe fani şi le-a amintit că Real Madrid rămâne principala favorită la câştigarea trofeului.

Este vina mea! Am jucat foarte prost şi am abordat foarte prost jocul. Avem timp să ne adunăm energia şi să ne pregătim pentru ultimele două luni ale sezonului pentru a câştiga trofee. Am fi trebuit să facem ceea ce am făcut până acum, ceea ce ne-a dus la nouă puncte înaintea locului secund şi în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Sunt foarte trist de înfrângere, îmi pare rău pentru suporteri, dar trebuie să fiu calm”, a declarat Carlo Ancelotti după Real Madrid – Barcelona 0-4.

Nebunie totală în vestiarul catalanilor

A fost nebunie totală în vestiarul Barcelonei. Jucătorii grupării blaugrana au făcut show şi s-au descătuşat după ce au intrat la cabine. Xavi a revitalizat-o pe echipa în tricoul căreia a scris istorie şi s-a îmbrăţişat cu toţi tinerii fotbalişti.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii Barcelonei au făcut hora bucuriei şi au sărbătorit zgomotos succesul prin care i-au umilit pe rivali. Pique şi Dani Alves au dat tonul!

Pierre-Emerick Aubameyang, record fabulos în El Clasico

În urma prestației de vis de pe Bernabeu, Aubameyang a devenit primul jucător din secolul XXI care contribuie direct la 3 goluri la debutul în El Clasico.

Mai mult, Aubameyang a devenit primul jucător care marchează în 5 meciuri consecutive împotriva luI Real Madrid în secolul XXI. Cele 6 goluri marcate de gabonez în poarta “galacticilor” au venit în Champions League și La Liga.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și