Închide meniul
VIDEO

Imagini unice cu Dan Petrescu! Discurs în vestiarul sud-coreenilor! Aplauze la scenă deschisă

Viviana Moraru Publicat: 11 iulie 2023, 13:16

Reclamă
Imagini unice cu Dan Petrescu! Discurs în vestiarul sud-coreenilor! Aplauze la scenă deschisă

Imagini unice cu Dan Petrescu

Dan Petrescu, în vestiarul lui Jeonbuck/ Twitter

Imagini unice cu Dan Petrescu. „Bursucul” a ţinut un discurs în vestiarul trupei sale, Jeonbuk Hyundai, şi a fost aplaudat la scenă deschisă. Jucătorii sud-coreenei au fost impresionaţi de indicaţiile oferite de tehnicianul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a preluat-o în această vară pe Jeonbuck Hyundai, după despărţirea de CFR Cluj.

Imagini unice cu Dan Petrescu

Dan Petrescu le-a oferit indicaţii jucătorilor săi, înaintea ultimului meci disputat. Tehnicianul român i-a încurajat pe fotbaliştii asiatici, mărturisind că are încredere în abilităţile lor. Discursul „Bursucului” a fost extrem de apreciat de jucătorii sud-coreeni, care l-au aplaudat la final.

„Când vedeţi mingea între linii, alergaţi înapoi. Când atacaţi, trebuie să aveţi entuziasm şi determinare. Nu renunţaţi! Atacaţi mingea!

Sunteţ jucători foarte buni. Avem o echipă care poate câştiga. Suntem împreună. Victoria aduce o altă victorie!”, se arată în discursul purtat de Dan Petrescu, în vestiarul echipei sale.

Reclamă

De altfel, pe parcursul ultimului meci disputat de echipa sa, Dan Petrescu a fost surprins foarte agitat la marginea terenului. În stilul său caracteristic, „Bursucul” a trăit la intensitate maximă victoria împotriva celor de la Seoul.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu, a treia victorie la rând pe banca celor de la Jeonbuk

Dan Petrescu a ajuns la a treia victorie la rând pe banca celor de la Jeonbuk. Echipa românului a câştigat cu 2-1 partida cu FC Seoul.

În urma acestui rezultat, Jeonbuk a urcat pe locul 4, la egalitate de puncte chiar cu adversara pe care a învins-o.

Dan Petrescu a început cu stângul mandatul de la Jeonbuk. Românul a pierdut la debut, însă de atunci a câştigat următoarele 3 meciuri. Pentru a-şi întări echipa, Dan Petrescu transferă primul jucător de la CFR Cluj. Este vorba despre mijlocașul Nana Boateng, care a părăsit echipa din Gruia și a plecat deja în Coreea de Sud.

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Nana Boateng este primul transfer realizat de Dan Petrescu, la Jeonbuk. Acesta a plecat deja în Coreea de Sud, unde se va alătura lotului condus de tehnicianul român.

Conform sursei citate anterior, CFR Cluj va primi suma de 2 milioane de euro, în schimbul fotbalistului de 29 de ani. Plecarea acestuia a fost întârziată din cauza unor probleme legate de viză. În tot acest timp, fotbalistul s-a pregătit alături de echipa din Gruia, în cantonamentul de la Brașov.

Dan Petrescu dorește să întărească echipa din Coreea de Sud, pentru a-și atinge obiectivele propuse. Acesta dorește să câștige campionatul și Liga Campionilor Asiei.

Reclamă
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 Viitorul lui Dennis Politic a fost decis! Ce contract a semnat „eroul” lui Dinamo din turul barajului cu Csikszereda 21:34 EXCLUSIVCristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton 21:23 Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!” 21:10 LIVE VIDEOFinlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Cehia 4-3 şi Letonia – SUA 3-6 20:42 „Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid” 20:21 Gică Hagi, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec: „Am vorbit cu el” 20:14 Neil Lennon, tot mai aproape să îl piardă pe Albion Rrahmani. O forţă a Europei negociază transferul golgheterului de la Rapid! 20:07 Imagine URIAŞĂ cu Gică Hagi la Ambasada SUA din România. Mesajul superb pentru „Rege” 19:20 Carlo Ancelotti are trei variante de transfer pentru a-l înlocui pe Toni Kroos la Real Madrid! Şi-a pregătit deja şi „planul B” 19:20 AS.ro LIVE | Răzvan Raţ este invitatul lui Dan Pavel, de la 10:30. Dezvăluiri de senzaţie a fostului internaţional român Vezi toate știrile
Citește și