Închide meniul

Imaginile care fac înconjurul lumii! Cum au sărbătorit copiii lui Lionel Messi super-golul marcat din lovitură liberă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 ianuarie 2021, 20:45

Imaginile care fac înconjurul lumii! Cum au sărbătorit copiii lui Lionel Messi super-golul marcat din lovitură liberă

Captura Instagram

Mateo şi Thiago Messi sărbătoresc golul marcat de tatăl lor

Cei doi copii au văzut meciul alături de mama lor, iar în momentul în care starul catalanilor a trimis perfect din lovitură liberă, aceştia au sărit şi s-au bucurat pentru reuşita sud-americanului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi l-a depăşit pe Cristiano Ronaldo

Meciul cu Granada a devenit unul istoric pentru Messi. El este singurul jucător care a marcat cel puţin 10 goluri în 15 sezoane consecutive de La Liga.  

După ce a pus o minge aproape de vinclul porţii gazdelor, Lionel Messi a reuşit dubla din lovitură liberă. Chiar dacă gazdele au avut un jucător întins în spatele zidului, Messi a găsit un coloar doar de el văzut şi l-a învins pe Silva.

A fost al 48-lea gol marcat de Lionel Messi din lovitură liberă pentru Barcelona (37 în La Liga). El l-a depăşit pe eternul său rival Cristiano Ronaldo (47 de goluri, 32 în campionat).

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și