Închide meniul

Împăratul Therim a dat verdictul. Comparaţia între Regele Gică Hagi şi Prinţul Ianis

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 octombrie 2020, 5:58

Împăratul Therim a dat verdictul. Comparaţia între Regele Gică Hagi şi Prinţul Ianis

MMA / Andrei Ciocarlan via Hepta

Ianis Hagi se întoarce la Istanbul

"Am lucrat cu Gică 4 ani. Am avut performante mari împreună. Fiul lui s-a născut în Turcia și cred că este un tânăr foarte promițător. Nu știu dacă va fi la fel de bun ca tatăl său, dar sper să fie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar sper să fie mai bun, sunt sigur că asta își dorește și tatăl său. Dar nu există îndoială că Ianis este un jucător bun, cu un mare potențial de îmbunătățire", a spus Fatih Terim.

Mijlocaşul român de 21 de ani este titular la Rangers, pentru care şi-a trecut deja în cont un gol şi 5 pase decisive. 

Gică Hagi a scris istorie la Galatasaray

Regele a fost unul dintre cei mai iubiţi jucători din istoria grupării Cim Bom, pentru care a marcat 73 de goluri. Multă lume consideră că Hagi a contribuit la ridicarea fotbalului din Turcia. 

Ca jucător, Hagi a câştigat 10 trofee cu Galatasaray: Cupa UEFA, Supercupa Europei, 4 titluri în Turcia, două Cupe şi două Supercupe ale Turciei. Ca antrenor, el şi-a trecut în cont o Cupă a Turciei.  

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și