Închide meniul

Încă un caz pozitiv de Covid-19, în Premier League! Anunţul făcut de englezi

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2020, 11:15

Reclamă
Încă un caz pozitiv de Covid-19, în Premier League! Anunţul făcut de englezi

Abaca Press / Eyepix/ABACA via Hepta

Încă un caz de infectare în Premier League

"În perioada 17 iunie – 21 iunie, 1.829 de jucători şi membri ai stafurilor au fost testaţi pentru Covid-19. Printre acestea, o persoană a fost testată pozitiv", susţine Premier League. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

18 cazuri de coronavirus în Premier League

Acesta este al 18-lea caz pozitiv de la începutul campaniei de testare din Premier League, lansată luna trecută. După cum ne-am obişnuit, identitatea persoanei nu a fost dezvăluită. 

În clasamentul Premier League, lider este Liverpool, cu 83 de puncte, urmată de City, cu 63 de puncte, şi de Leicester City, cu 54 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și