Închide meniul

Încă un meci nebun pentru Marius Șumudică! Gaziantep a marcat cu doi oameni mai puțini pe teren

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 octombrie 2020, 15:31

Încă un meci nebun pentru Marius Șumudică! Gaziantep a marcat cu doi oameni mai puțini pe teren

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Meci nebun pentru Marius Șumudică

După ce Sam a deschis scorul penru gazde, în minutul 3, Kevin Mirallas și Junior Morais au fost eliminați de la trupa lui Șumi. În minutul 70, oaspeții au egalat, dar nebunia nu s-a oprit aici. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă acesta a fost scorul final, 1-1, au urmat două eliminări și din tabăra gazdelor. Sam a văzut roșu direct în urma unui fault dur, iar Akyol a fost trimis la cabine în minutul 90+6.

Gaziantep și Șumudică rămân fără victorie în acest sezon

La echipa lui Şumudică, mijlocaşul Alexandru Maxim a jucat până în minutul 68, când a fost schimbat cu Ever Sahin, iar fundaşul Alin Toşca a evoluat tot meciul.

În urma acestui rezultat, Gaziantep, fără victorie în acest sezon, ocupă locul 18, cu patru puncte, iar Antalyaspor, locul 3, cu opt puncte. Lider este Alanyaspor, cu 10 puncte (4 jocuri), echipă urmată de Karagumruk, cu opt puncte. Fenerbahce are tot opt puncte, fiind pe locul 4, cu un joc mai puţin.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” Vezi toate știrile
Citește și