Închide meniul

Începe licitația pentru Dennis Man. Echipa din Serie A care este pregătită să se lupte cu Galatasaray pentru semnătura românului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2021, 11:18

Începe licitația pentru Dennis Man. Echipa din Serie A care este pregătită să se lupte cu Galatasaray pentru semnătura românului

Sampdoria - Parma LIVE VIDEO, ora 21:30, exclusiv în AntenaPLAY

Profimediaimages

Atacantul de 23 de ani a ajuns pe lista de transferuri a unei echipe din Serie A. Este vorba de Sampdoria, grupare care încearcă să evite retrogradarea. După primele 11 etape ocupă locul 16. A pierdut trei dintre ultimele patru meciuri din campionat și are numai 9 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man ar putea fi transferat de Sampdoria

Românul este pe placul lui Roberto D’Aversa, anunță jurnaliștii italieni. Antrenorul Sampdoriei l-a urmărit cu atenție încă din perioada în care Man îmbrăca tricoul lui FCSB.

Pe listă este extrema Dennis Man. Jucătorul a fost adus în Italia de Parma, în luna ianuarie, de la Steaua (n.r. FCSB), cu o sumă importantă. D’Aversa îl știe din România. Are o bună calitate fizică, este foarte bun în atac, se retrage și șutează bine. Rămâne de văzut ce pretenții sunt pentru a-l lăsa să plece„, anunță jurnaliștii de la genova24.it.

Vestea vine la o zi după ce Fatih Terim a confirmat că a încercat să îl aducă pe Dennis Man la Galatasaray. Jucătorul care are o cotă de piață de 10 milioane de euro ar fi putut juca alături de Alexandru Cicâldău și de Olimpiu Moruțan.

Fatih Terim: „Am vrut să-l transferăm pe Dennis Man!”

Turcii nu au renunțat la transferul internaționalului român. Dennis Man încă mai are șanse să ajungă la Istanbul, lângă Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău.

Reclamă

Am vrut să îl transferăm pe Dennis Man în trecut. Parma nu a vrut să îl lase. Nu am fost foarte insistenți, dar da, l-am vrut. Parma a zis că nu îl cedează, chiar dacă evoluează în Serie B. Noi rămânem deschiși în continuare. Nu știu ce se va întâmpla în perioada de transferuri din ianuarie”, a spus Terim, potrivit Fotomac.

Doar șapte meciuri a bifat Dennis Man la Parma în acest sezon. Românul are în cont două goluri pentru echipa care este pe un dezamăgitor loc 10 în Serie B.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și