Închide meniul

Sheriff Tiraspol a umilit-o și pe Dinamo Zagreb, după ce a eliminat-o pe Steaua Roșie Belgrad. Toate rezultatele serii în preliminariile Champions League

Alexandru Ivan Publicat: 18 august 2021, 0:17 / Actualizat: 18 martie 2023, 23:40

Sheriff Tiraspol a umilit-o și pe Dinamo Zagreb, după ce a eliminat-o pe Steaua Roșie Belgrad. Toate rezultatele serii în preliminariile Champions League

Sheriff Tiraspol, surpriza preliminarilor Champions League

Profimedia

  • Sheriff Tiraspol – Dinamo Zagreb 3-0
  • Toate rezultatele serii în preliminariile Champions League

Surprize în preliminariile Champions League. Sheriff Tiraspol a umilit-o și pe Dinamo Zagreb după ce a învins-o cu 3-0, Monaco a fost învinsă de Șahtior Donețk, iar Salzburg a trecut de Brondby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sheriff Tiraspol produce surprize peste surprize în preliminariile Champions League. Moldovenii i-au eliminat pe sârbii de la Steaua Roșie și au dat de pământ cu Dinamo Zagreb.

Sheriff Tiraspol a umilit-o și pe Dinamo Zagreb

Sheriff a deschis scorul înainte de pauză, prin Traore, și a mai marcat de două ori în partea secundă, prin Kolovos și același Traore.

Reclamă

Returul este programat pe 25 august, unde moldovenii vor fi favoriți la calificare. Surpriza este una de proporții, în condițiile în care Dinamo Zagreb o elimina în sezonul trecut de Europa League pe Tottenham Hotspur, în faza optimilor.

Sheriff putea să fie adversara CFR-ului în play-off-ul Europa League dacă era eliminată de Steaua Roșie. Moldovenii i-au învins însă pe sârbi, care ulterior au dat de pământ cu CFR, scor 4-0 la Belgrad.

Reclamă

Rezultatele serii în Champions League

În celelalte meciuri, Șahtior Donețk a învins-o cu 1-0, în deplasare, pe AS Monaco. Unicul gol al meciului a fost înscris de Pedrinho, în minutul 19.

RedBull Salzburg a învins-o cu 2-1 pe Brondby, campioana Danemarcei. Adeyemi și Aaronson au marcat pentru austrieci, în timp ce golul de onoare al danezilor a fost înscris de Uhre.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Liverpool, victorie la scor de tenis în Europa League
Fotbal extern • 14 mart., 23:45
Liverpool, victorie la scor de tenis! Calificare dramatică reuşită de Leverkusen! Rezultatele serii din Europa
Răzvan Lucescu, euforic după ce a calificat-o din nou pe PAOK în sferturile Conference League
Conference League • 14 mart., 22:31
„Un sezon magic!” Răzvan Lucescu, euforic după ce a calificat-o din nou pe PAOK în sferturile Conference League
Răzvan Lucescu e URIAŞ! A ajuns din nou în sferturile de finală ale unei cupe europene
Fotbal extern • 14 mart., 21:45
Răzvan Lucescu e URIAŞ! A ajuns din nou în sferturile de finală ale unei cupe europene
Gigi Becali are de ce să pregătească sărbătoarea de titlu
Liga 1 • 8 dec., 9:16
Gigi Becali a găsit atacant şi e gata să-l transfere în iarnă! Lovitura pregătită de patronul de la FCSB
Cum arată contractul pe care Atletico Madrid i l-a pus pe masă lui Horaţiu Moldovan
Liga 1 • 3 dec., 13:24
„Dacă plătește cineva, plec!” Horațiu Moldovan, mesaj ferm despre plecarea de la Rapid