Închide meniul

Înfrângere pentru Cosmin Olăroiu la arabi. S-a întrerupt o serie fabuloasă a antrenorului român la Al Sharjah

Antena Sport Publicat: 4 martie 2022, 21:51

Înfrângere pentru Cosmin Olăroiu la arabi. S-a întrerupt o serie fabuloasă a antrenorului român la Al Sharjah

Înfrângere pentru Cosmin Olăroiu la Al Sharjah

ImagineChina / Stringer via Hepta

  • Al Jazira – Al Sharjah 1-0
  • Prima înfrângere pentru Cosmin Olăroiu

Cosmin Olăroiu a suferit prima înfângere pe banca celor de la Al Sharjah. Echipa antrenată de român a pierdut partida din campionat cu Al Jazira, scor 0-1. Singurul gol al partidei a fost marcat de Bruno, în minutul 38. Astfel, s-a întrerupt o serie uriaşă de 16 meciuri consecutive fără înfrângere, în toate competiţiile, pentru Cosmin Olăroiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Sharjah ocupă locul 3 în clasament, cu 33 de puncte, în timp ce Al Jazira este pe 4, cu 32 de puncte. Lider este Al Ain, care are 43 de puncte.

Cosmin Olăroiu, salariu fabulos la Al Sharjah

Cosmin Olăroiu l-a înlocuit pe banca celor de la Al Sharjah pe Abdulaziz Al Yassi. Durata contractului este de doi ani. ”Oli” a dat lovitura în Emirate. Salariul anual este unul fabulos. Antrenorul român va încasa 5 milioane de euro pe sezon de la noua echipă pentru a o salva de retrogradare în primul an.

Reclamă

“Au fost cele mai scurte negocieri, de fapt eu n-am negociat nimic. Am discutat cu preşedintele despre proiectul echipei, asta e tot ce am vorbit. Am primit mesaje de felicitare înainte de a discuta cu Sharjah. Echipa are forţa de a lupta pentru fiecare meci în parte. Trebuie să ne regăsim spiritul, determinarea, entuziasmul, plăcerea de a juca fotbal.

Rezultatele trebuie să fie o consecinţă a jocului, dar pentru asta trebuie să facem sacrificii, să fim o echipă, o unitate. După care ne vom gândi la obiective majore. De-a lungul anilor petrecuţi în fotbal am învăţat să merg pas cu pas.

Reclamă

Să nu vorbim lucruri mari, să vorbim lucruri concrete la momentul respectiv, aşa că vom lupta din răsputeri pentru fiecare meci. M-aş bucura să reuşesc performanţa pe care a reuşit-o antrenorul dinaintea mea”, a declarat Cosmin Olăroiu, imediat după ce a semnat cu Al Sharjah.

Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Milionarul român care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”, bătălie de ani buni în instanţă
Diverse • 4 mart., 18:20
FOTO
Milionarul român care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”, bătălie de ani buni în instanţă. Ce a putut păţi
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul "celui mai tare restaurant din Dubai"
Diverse • 28 feb., 13:27
FOTO
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”
Cât poate costa o cină bogată la cel mai tare restaurant din Dubai, acolo unde un milionar român e co-proprietar
Diverse • 13 feb., 8:58
FOTO
Cât poate costa o cină bogată la cel mai tare restaurant din Dubai, acolo unde un milionar român e co-proprietar. Ce lovitură
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 7 februarie
Antena Sport Update • 7 feb., 17:52
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 februarie 2024
Cosmin Olăroiu s-a decis, după oferta de milioane din Europa
Fotbal extern • 7 feb., 8:30
Cosmin Olăroiu s-a decis, după oferta de milioane din Europa! Unde va antrena „Oli”