Închide meniul

Inter a acceptat oferta Barcelonei pentru Lautaro Martinez. Detaliile tranzacţiei şi ce jucător va fi trimis de catalani în Serie A!

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 iulie 2020, 12:39

Reclamă
Inter a acceptat oferta Barcelonei pentru Lautaro Martinez. Detaliile tranzacţiei şi ce jucător va fi trimis de catalani în Serie A!

Profimediaimages

Lautaro Martinez, pe punctul de a semna cu Barcelona

Inter a acceptat ultima ofertă făcută de Barcelona. Atacantul argentinian va ajunge astfel pe Camp Nou, acolo unde va evolua alături de conaţionalul său, Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lautaro Martinez, aproape de a semna cu Barcelona

Anunţul a fost făcut de Mundo Deportivo, ziarul de casă al Barcelonei. Jurnaliştii catalani au dezvăluit că Inter a acceptat să îl cedeze pe al doilea marcator al echipei în schimbul a 70 de milioane de euro. Ocupanta locului secund din Serie A îl primeşte, la pachet, şi pe Junior Firpo.

Barcelona estimează că că fundaşul de 23 de ani are o valoare de piaţă de 41 de milioane de euro. Astfel, a ajuns la valoarea clauzei care exista în contractul lui Lautaro Martinez, de 111 milioane de euro. Din cauza pandemiei, campioana en-titre din Spania nu a mai fost dispusă să plătească cash întreaga sumă.

Lautaro Martinez a avut evoluţii extrem de apreciate în acest sezon. Atacantul de 22 de ani a înscris 13 goluri în cele 29 de apariţii din campionat. Sud-americanul a marcat şi 5 goluri în UEFA Champions League.

Junior Firpo poate juca atât fundaş stânga, cât şi mijlocaş stânga. A adunat 16 apariţii în această ediţie din La Liga şi a marcat un gol. Conform Transfermarkt, este cotat la 20 de milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:30

LIVE TEXTPortugalia – Slovenia 0-0. Lusitanii, favoriţi pentru un loc în sferturi. Cristiano Ronaldo, prima ocazie a Portugaliei

22:16

Ronald Koeman, înainte de România – Olanda: „Nu trebuie să ne panicăm! Acceptăm criticile!”

21:31

Nicolae Mitea, discurs incredibil înainte de România – Olanda: „Ronald Koeman e tatăl meu din fotbal”

21:23

Daniel Popa nu se teme de Gigi Becali, după transferul la FCSB: „Am fost la Dinamo, știu cum e la cluburile de tradiție!”

20:55

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

20:50

Franţa – Belgia 1-0. Autogolul lui Vertonghen i-a calificat pe francezi în sferturi la EURO 2024. Mbappe, evoluţie „ştearsă”!

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris
Citește și