Închide meniul

Inter Miami nu este pregătită pentru sosirea lui Lionel Messi! Ce a declarat portarul echipei din MLS

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 iunie 2023, 22:49

Inter Miami nu este pregătită pentru sosirea lui Lionel Messi! Ce a declarat portarul echipei din MLS

Este Inter Miami pregătită pentru sosirea lui Lionel Messi?

Lionel Messi / Hepta

Inter Miami nu este pregătită pentru sosirea lui Lionel Messi! Nick Marsman, portarul echipei din MLS, nu este convins că echipa pentru care evoluează este pregătită pentru aducerea starului argentinian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a luat decizia în ceea ce priveşte viitorul său. Potrivit lui Fabrizio Romano, argentinianul s-a înţeles cu Inter Miami, clubul din MLS al lui David Beckham. Messi mai avea posibilitatea de a reveni la Barcelona, dar avea pe masă şi o ofertă uriaşă din Arabia Saudită, de la Al-Hilal.

Inter Miami nu este pregătită pentru sosirea lui Lionel Messi! Ce a declarat portarul echipei din MLS

Nick Marsman, portarul celor de a Inter Miami, nu este convins că formaţia din Florida este pregătită pentru sosirea lui Lionel Messi. Portarul de 32 de ani a declarat că nu crede că stadionul pe care evoluează în acest moment Inter Miami este potrivit pentru campionul mondial, dar speră să fie coechipieri:

„Personal cred că acest club nu este pregătit pentru sosirea lui Messi. Avem un stadion temporar, oamenii pot intra pur şi simplu pe teren, nu există porţi. Noi plecăm de la stadion fără pază. Nu cred că sunt pregătiţi, dar sper că vine”, a declarat Nick Marsman pentru ESPN.

Inter Miami evoluează în prezent pe DRV PNK Stadium din Fort Lauderdale. Echipa lui David Beckahm va beneficia de un stadion de 1 miliard de dolari în Miami Freedom Park, stadion care urmează să se construiască.

Reclamă

Lionel Messi semnează cu Inter Miami!

Lionel Messi semnează cu Inter Miami! Starul argentinian s-a înţeles cu gruparea din Statele Unite, a anunţat cunoscutul jurnalist sportiv Fabrizio Romano.

Ştirea că Lionel Messi s-ar fi înţeles cu Inter Miami, echipa lui David Beckham din MLS, a făcut înconjurul planetei astăzi. Campionul mondial nu va reveni la Barcelona, chiar dacă tatăl său a declarat recent că acesta şi-ar dori să joace din nou la clubul catalan.

Anunţul legat de transferul lui Messi la Inter Miami a fost făcut iniţial de jurnalistul Guillem Balague de la CBS. Pe lângă posibilitatea de a reveni la Barcelona sau de a semna cu formaţia din MLS, argentinianul mai avea o ofertă uriaşă şi din Arabia Saudită, de la Al-Hilal.

Reclamă 4 / 0/3

Speranţele fanilor Barcelonei că Messi s-ar fi putut întoarce pe Camp Nou au fost alimentate şi de prezenţa lui Jorge Messi la Barcelona, atunci când s-a întâlnit cu Joan Laporta, preşedintele catalanilor, în cursul zilei de luni. Într-o discuţie cu jurnaliştii spanioli, Jorge Messi a dezvăluit că fiul său şi-ar dori să poată reveni la Barcelona.

„BREAKING: Lionel Messi la Inter Miami, iată-ne! Decizia a fost luată și va fi anunțată de Leo în următoarele ore #InterMiami

Messi va juca în MLS sezonul viitor. Nu mai există șanse pentru Barcelona, ​​în ciuda faptului că a încercat să se întâmple”, a scris Fabrizio Romano pe Twitter.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și