Închide meniul

Inter transferă de la rivale. Aleksandar Kolarov a semnat cu vicecampioana Italiei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 septembrie 2020, 16:24

Inter transferă de la rivale. Aleksandar Kolarov a semnat cu vicecampioana Italiei

Profimediaimages

Aleksandar Kolarov este noul jucător al lui Inter

Dorit de Antonio Conte, fundaşul stânga a semnat un contract valabil până în vara anului viitor. În schimbul lui, capitolinii au primit 1.5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aleksandar Kolarov, transferat de Inter

Chiar dacă va împlini 35 de ani în luna noiembrie, Kolarov a fost jucător de bază la Roma. În ultimul sezon din Serie A a evoluat în 32 de partide şi a înscris 7 goluri. În total, a punctat de 19 ori în cele 132 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul lui AS Roma.

"Este multă satisfacţie în această mutare şi o oportunitate importantă. Conte a avut, bineînţeles, un rol important", a declarat agentul jucătorului, Alessandro Lucci, citat de Gazzetta dello Sport.

Aleksandar Kolarov va primi un salariu uriaş la Inter. Nerazzurrii îi vor plăti, pentru un an de contract, nu mai puţin de 3 milioane de euro.

Reclamă

În pauza competiţională, Inter a reuşit să îl aducă pe Achraf Hakimi. I-a plătit 40 de milioane de euro lui Real Madrid pentru jucătorul care a impresionat în perioada petrecută la Borussia Dortmund. Marocanul poate acoperi toată banda dreaptă.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” Vezi toate știrile
Citește și