Închide meniul

Ioan Becali a vorbit despre șansa lui Tătărușanu de a deveni titular la Milan: "Eu știu cum lucrează Raiola cu ei!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2020, 10:28

Ioan Becali a vorbit despre șansa lui Tătărușanu de a deveni titular la Milan: "Eu știu cum lucrează Raiola cu ei!"

Olycom / Komunicare Photo Press Agency via Hepta

Ciprian Tătărușanu

În acest moment, Gianluigi Donnarumma este titular de drept la Milan. SItuația se poate schimba în cazul unei oferte. Ioan Becali nu exclude ca Donnarumma să forțeze o plecare de la Milan cu ajutorul agentului său, celebrul Mino Raiola. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"La vârsta pe care o are (n.r. Tătăruşanu) şi salariile pe care le are, înclin să-i dau dreptate. Încă un an sau doi va continua să apere şi la echipa naţională pentru că nu are concurenţă.

Ei (n.r. cei de la Milan) s-au gândit să aibă al doilea portar cu experienţă. S-au gândit, probabil, că la o ofertă de 70, 80 de milioane de euro pentru Donnarumma …

Pentru că dacă Donnarumma are acum 6 milioane de euro salariu, la negociere o să ceară 8 sau o să ceară 10 milioane pentru că eu ştiu cum lucrează Raiola, impresarul lui, şi cum lucrează cu Milan, care îi stă în gât", a afirmat Giovanni Becali la Digi Sport.

Ciprian Tătărușanu a ajuns la AC Milan

Ciprian Tătărușanu a plecat de la Lyon pentru suma de 500.000 de euro. Portarul naționalei României va fi jucătorul Milanului pentru următorii 3 ani. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și