Închide meniul

Ionikos – PAOK 3-2 | Coşmarul continuă pentru Răzvan Lucescu! Echipa antrenorului român a ajuns la trei eşecuri consecutive în Superliga Greciei

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 decembrie 2021, 19:13

Ionikos – PAOK 3-2 | Coşmarul continuă pentru Răzvan Lucescu! Echipa antrenorului român a ajuns la trei eşecuri consecutive în Superliga Greciei

Răzvan Lucescu, aproape de plecarea de la PAOK

Profimedia

Coşmarul continuă pentru Răzvan Lucescu

PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, a suferit un nou eşec în Superliga Greciei, al treilea la rând. După înfrângerile cu Atromitos, 0-2, şi Aris, 0-1, echipa românului a pierdut şi cu Ionikos, scor 2-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karol Swiderski a deschis scorul pentru PAOK, în minutul 18, dar Jose Canas şi Aias Aosman au întors rezultatul în prima repriză. Reinaldo Lenis a marcat al treilea gol al gazdelor, iar Thomas Murg a readus speranţele în tabăra echipei lui Lucescu Jr.

PAOK nu a mai reuşit să marcheze şi a suferit un nou eşec, ajungând astfel la cinci meciuri fără succes, în toate competiţiile.

Răzvan Lucescu, prima reacţie după scandalul uriaș din derby-ul PAOK – Aris 0-1

Răzvan Lucescu a avut o primă reacție după derby-ul PAOK – Aris 0-1, la finalul căruia ultrașii gazdelor au adus haosul pe gazon.

Reclamă

Chiar dacă nu a făcut referire la incidentele care au dus la întreruperea pentru 42 de minute a meciului, antrenorul consideră că este vinovat pentru situața în care se află PAOK.

”Nu am prea multe de spus. Sunt foarte supărat. Din cauza ultimelor două meciuri ne-am prăbușit. Sunt vinovat pentru că poate am setat standarde prea ridicate și poate că nu am reușit să gestionez problemele jucătorilor veniți după accidentări.

Trebuie să schimbăm lucrurile și să reacționăm. Trebuie să luptăm în continuare începând cu meciul din Cupă de miercuri. Au trecut doar 20 de minute după meci. Nu putem face o analiză. Trebuie să îi motivăm pe jucători și trebuie să găsim o modalitate de a reacționa”, a spus Lucescu, după PAOK – Aris 0-1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și