Închide meniul

Prima reacție a lui Răzvan Lucescu după scandalul uriaș din finalul derby-ului PAOK – Aris. ”Eu sunt vinovat. Sunt foarte supărat”. Meciul, întrerupt 42 de minute după războiul provocat de ultrași

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 noiembrie 2021, 23:00

Prima reacție a lui Răzvan Lucescu după scandalul uriaș din finalul derby-ului PAOK – Aris. ”Eu sunt vinovat. Sunt foarte supărat”. Meciul, întrerupt 42 de minute după războiul provocat de ultrași

Prima reacție a lui Răzvan Lucescu după scandalul uriaș din finalul derby-ului PAOK - Aris

Profimediaimages

”Nu am prea multe de spus. Sunt foarte supărat. Din cauza ultimelor două meciuri ne-am prăbușit. Sunt vinovat pentru că poate am setat standarde prea ridicate și poate că nu am reușit să gestionez problemele jucătorilor veniți după accidentări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trebuie să schimbăm lucrurile și să reacționăm. Trebuie să luptăm în continuare începând cu meciul din Cupă de miercuri. Au trecut doar 20 de minute după meci. Nu putem face o analiză. Trebuie să îi motivăm pe jucători și trebuie să găsim o modalitate de a reacționa”, a spus Lucescu, după PAOK – Aris 0-1.

Ce riscă PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu

Cei de la gazzetta.gr au anunțat ce pedeapsă riscă clubul lui Lucescu. Articolul care se referă la intrarea fanilor pe teren include penalități de până la 250.000 de euro, dar și disputarea meciurilor fără fani între două și patru meciuri.

În schimb, dacă derby-ul nu s-ar fi reluat, atunci pedeapsa ar fi fost mult mai dură. Pe lângă eșecul în sine, PAOK ar fi fost penalizată cu încă un punct.

Răzvan Lucescu, martorul haosului creat de fani în PAOK – Aris 0-1

În al doilea minut din prelungiri, ultrașii lui PAOK nu au mai putut îndură gândul eșecului și au aruncat cu torțe pe teren. Mai mulți dintre ei au invadat gazonul, patru fiind ulterior arestați. Scandalul a fost unul uriaş. Au fost suplimentate forţele de ordine. Imaginile surprinse din interiorul arenei fiind incredibile.

Reclamă

Jucătorii au fugit la vestiar și au revenit abia după 42 de minute. În acest timp, tribunele au fost golite și terenul inspectat. Centralul a revenit cu echipele pentru minutele de prelungiri, iar partida s-a încheiat cu victoria oaspeților, cu 1-0.

Pe teren au apărut forţele speciale, dar acestea nu i-au speriat pe utraşi, care s-au înfruntat cu „mascaţii”. Cel puţin un ultras a fost rănit şi a fost scos pe targă din zona de conflict. Mai multe persoane au fost reţinute.

În urma acestui eșec, PAOK e pe locul 3, la zece puncte de liderul Olympiacos. Poziția secundă este ocupată, după 11 etape, de AEK Atena, care e și ea la patru lungimi în fața echipei lui Răzvan Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă Vezi toate știrile
Citește și