Închide meniul

Ionuț Radu, declarație enigmatică despre viitorul său: "Sunt conștient de valoarea pe care o am. Nu pot să spun totul acum"

Antena Sport Publicat: 11 mai 2020, 16:53

Reclamă
Ionuț Radu, declarație enigmatică despre viitorul său: "Sunt conștient de valoarea pe care o am. Nu pot să spun totul acum"

Zuma Press / Jonathan Moscrop via Hepta

Ionuț Radu este împrumutat de Inter la Parma

Ionuț Radu mai are contract cu Inter până în 2024 și speră ca într-o zi să apere poarta formației antrenate de Antonio Conte. Se poate întâmplă chiar în această vară, când îi expiră împrumutul la Parma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu sunt conștient de valoarea pe care o am, iar treaba asta mă liniștește. Eu mai am contract cu Inter până în 2024. Nu pot să spun totul acum, trebuie să fie puțină picanterie, nu pot să vă spun așa totul.

O să vedeți peste câteva luni unde o sa joc. Pentru mine ar fi o mândrie să ajung să apăr la Inter, vom vedea ce va fi. Nimic nu este întâmplător în viață, ceea ce îți este scris aia ți se va da. Tot ceea ce îți dorești, atragi, din punctul meu de vedere”, a declarat Ionuț Radu pentru Digisport.

Ionuț Radu, despre concurența cu Tătărușanu de la națională

Radu a vorbit și despre rivalitatea pe care o are cu Ciprian Tătărușanu pentru postul de titular de la echipa națională.

Când mi se va da prima șansă voi profita de ocazie și nu voi dezamăgi pe nimeni”, a mai spus Ionuț Radu.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:05

„Nu există nimeni mai bun decât noi!” Luis de la Fuente nu s-a ferit de cuvinte după Spania – Italia 1-0! A uimit pe toată lumea

8:46

România – Belgia la EURO 2024 | Denis Drăguș, pronostic uriaș înainte de meciul care îi poate duce pe tricolori în „optimi”

8:39

FotoDupă ce a stat lângă Mourinho şi Sir Alex Ferguson, Răzvan Burleanu a văzut de lângă Regele Filip meciul Spania – Italia 1-0

8:23

EXCLUSIVEdi Iordănescu, între familie și națională! Selecționerul întârzie să dea un răspuns Federației Române de fotbal

8:21

România – Belgia la EURO 2024 | Florin Răducioiu știe ce tactică trebuie să folosească Edi Iordănescu: „Se supără, dar..”

0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și