Închide meniul

OFICIAL | Ionuț Radu, împrumutat de Inter la Auxerre!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 25 ianuarie 2023, 19:21

OFICIAL | Ionuț Radu, împrumutat de Inter la Auxerre!

Ionuț Radu, împrumutat de Inter la Auxerre

Ionuț Radu / Twitter Auxerre

Ionuț Radu a fost împrumutat de Inter la Auxerre! Clubul francez a anunțat transferul internaționalului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Auxerre se află pe locul 19 din Ligue 1, cu 13 puncte obținute după 19 meciuri jucate.

Ionuț Radu, împrumutat de Inter la Auxerre

Auxerre a anunțat, printr-un comunicat oficial, împrumutul lui Ionuț Radu de la Inter Milano. Contractul de împrumut urmează să expire la finalul actualului sezon.

„Născut în 1997 la București, România, Andrei Ionuț Radu a fost considerat rapid un jucător promițător. A semnat cu Inter Milano la 16 ani și a bifat primele apariții la prima echipă trei ani mai târziu.

Internațional român a ajuns în semifinala Euro 2019 și continuă să progreseze. Are în prezent două selecții la echipa națională. Cu experiența sa din Italia, portarul se alătură, așadar, lui Auxerre pentru următoarele 6 luni.

Reclamă

Portarul de la Inter Milano este împrumutat până la finalul sezonului, fără opțiune de cumpărare. Va purta tricoul cu numărul 1”, au scris cei de la Auxerre pe site-ul oficial.

De ce a renunțat Cremonese la Ionuț Radu

În ultimele șase luni, Ionuț Radu a evoluat, tot sub formă de împrumut, pentru Cremonese. Însă, formația din Italia a decis să renunțe la serviciile portarului român.

Riedo Braida, consilierul strategic de la Cremonese, a explicat de ce nu a fost prelungit contractul lui Ionuț Radu.

Reclamă 4 / 0/3

„Radu? Agenții evaluează oportunitățile ca el să meargă în alt loc. A început bine la noi, apoi s-a accidentat, iar Carnesecchi s-a descurcat bine în locul său. Antrenorul a făcut o alegere, există competiție în fotbal, asta e”, a spus oficialul lui Cremonese, potrivit Tuttomercatoweb.

  • 3,5 milioane de euro este cota lui Ionuț Radu, conform transfermarkt.com
  • 25 de ani are Ionuț Radu

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și