Închide meniul

Ionuţ Radu, tot mai aproape de plecarea de la Inter! Anunţul făcut de campioana Italiei îi va da mari bătăi de cap portarului român

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 iunie 2021, 23:29

Ionuţ Radu, tot mai aproape de plecarea de la Inter! Anunţul făcut de campioana Italiei îi va da mari bătăi de cap portarului român

Ionuț Radu, portarul lui Inter

Profimedia

Ionuţ Radu este la un pas de despărţirea de Inter. Italienii l-au transferat pe veteranul Alex Cordaz (38 ani) de la Crotone, care va fi, cel mai probabil, rezerva lui Samir Handanovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Radu pleacă de la Inter! Campioana Italiei şi-a adus un nou portar

Astfel, anunţul făcut de campioana Italiei îi dă de gândit lui Radu. Acesta a evoluat doar 134 de minute în sezonul trecut, iar cluburi precum Hellas Verona sau Real Sociedad au pus ochii pe el.

View this post on Instagram


A post shared by Inter 🏆🇮🇹 (@inter)

Au început negocierile pentru Ionuţ Radu! Portarul român, aşteptat în La Liga

Au început negocierile pentru Ionuţ Radu. Goalkeeper-ul lui Inter poate ajunge în această vară în La Liga, la Real Sociedad. Bascii se luptă pentru semnătura portarului român cu Hellas Verona, scrie Mundodeportivo.

Reclamă

Recent, presa din Italia anunţa că românul va fi folosit ca monedă de schimb. Campioana Italiei îl vrea pe portarul Marco Silvestri, care ar urma să fie rezerva lui Samir Handanovic. Mutarea urma să fie intermediată de cunoscutul Mino Raiola. Totuşi, transferul a picat, cel puţin pentru moment, după ce echipa din La Liga şi-a manifestat interesul.

Sursa citată scrie că Real Sociedad vrea să realizeze transferul până pe data de 8 iulie, când va avea loc reuniunea lotului.

Citește și:

Ionuţ Radu, campion cu Inter în Serie A

Ionuţ Radu a câştigat titlul cu Inter sezonul trecut. Nerazzurrii au încheiat hegemonia lui Juventus şi au cucerit campionatul după o pauză de 11 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuţ Radu a intrat la pauza meciului câştigat de Inter cu 5-1 contra lui Sampdoria. Au fost primele minute bifate de român în sezonul trecut. Ultimul său meci data din decembrie 2019.

Ionuț Radu a bifat 33 de apariții în Serie A, pentru Genoa, în stagiunea 2018/2019. Dintre acestea, șase au fost fără gol primit. A urmat apoi EURO U21 2019, unde Radu a fost printre cei mai buni tricolori. În ianuarie 2020, Inter i-a întrerupt împrumutul la Genoa și l-a trimis la Parma. N-a jucat niciun meci pentru echipa „cruciaților”.

Revenit vara trecută pe Meazza, Radu n-a bifat nicio apariție. Ultimul său meci a fost pe 9 ianuarie 2020. La sfârșitul acelui an, Radu avea o cotă de 15 milioane de euro. Ionuț Radu are în prezent 23 de ani și a ajuns să valoreze 6 milioane de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și