Închide meniul

Ionuţ Radu va pleca de la Inter! Mino Raiola, implicat în transferul internaţionalului român. Anunţul făcut de italieni

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 iunie 2021, 11:37

Ionuţ Radu va pleca de la Inter! Mino Raiola, implicat în transferul internaţionalului român. Anunţul făcut de italieni

profimediaimages.ro

Ionuţ Radu a ales cel mai bun 11 din istoria lui Inter

Ionuţ Radu va pleca de la Inter. Cunoscutul impresar Mino Raiola este implicat în transferul internaţionalului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mino Raiola, implicat în transferul lui Ionuţ Radu

Ionuţ Radu are şanse mari să ajungă la Hellas Verona. Românul va fi folosit ca monedă de schimb. Campioana Italiei îl vrea pe portarul Marco Silvestri, care ar urma să fie rezerva lui Samir Handanovic. Astfel, Ionuţ Radu va ajunge la gruparea galben-albastră în locul acestuia, scrie larena.it.

Radu şi Silvestri vor semna un contract de împrumut cu obligație de transfer definitiv. Cunoscutul Mino Raiola se va ocupa de transfer, mai notează sursa citată.

profimediaimages.ro
Citește și:

Ionuţ Radu, campion cu Inter în Serie A

Ionuţ Radu a câştigat titlul cu Inter sezonul trecut. Nerazzurrii au încheiat hegemonia lui Juventus şi au cucerit campionatul după o pauză de 11 ani.

Ionuţ Radu a intrat la pauza meciului câştigat de Inter cu 5-1 contra lui Sampdoria. Au fost primele minute bifate de român în actualul sezon. Ultimul său meci data din decembrie 2019.

Reclamă

„Anul acesta a mers bine. Sunt fericit pentru că aştept acest moment de mult timp, încerc să lucrez pentru a fi unul dintre atât de mulţi campioni. Ştiam şi nu ştiam despre intrarea mea. Auzisem ceva. Am fost mereu pregătit. Am crescut enorm în aceşti opt ani la Inter. Sper că vor veni şi alte oportunităţi. Am fost inspirat de agresivitatea lor la nivel psihologic. Lucrez cu mari campioni şi îmi doresc să devin unul dintre ei”, a spus Ionuț Radu.

În sezonul trecut, românul a bifat doar 2 prezențe în Serie A.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și