Închide meniul

Ireal! FIFA a dezvăluit prețul biletelor pentru finala Campionatului Mondial din Qatar. Suma uriașă pe care trebuie să o plătească fanii

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 martie 2021, 17:28

Ireal! FIFA a dezvăluit prețul biletelor pentru finala Campionatului Mondial din Qatar. Suma uriașă pe care trebuie să o plătească fanii

DPA Images / Omar Zoheiry via Hepta

FIFA, prețuri uriașe la Campionatul Mondial din Qatar

Campionatul Mondial din Qatar se va desfășura în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie 2022. Deși pandemia de Covid-19 încă amenință omenirea, organizatorii sunt optimiști că turneul se va organiza în condiții normale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FIFA a stabilit deja prețul biletelor pentru Mondialul din Qatar. Sumele sunt de-a dreptul astronomice.

Prețuri uriașe pentru Campionatul Mondial din Qatar

Organizatorii pun la dispoziție pachete de ospitalitate care ajung și la aproximativ 42.000 de lire sterline. Suporterii vor avea acces la un lounge pe teren și masa inclusă. Aceștia se vor bucura de patru feluri de mâncare și diferite sortimente de băuturi. 

Serviciile vor fi disponibile înainte de startul partidelor, la pauză, dar și la final. Cine este interesat de un astfel de pachet trebuie să achiziționeze minim două bilete. Prețul include și acces la semifinale și barajul pentru locul trei.

Marea finală de la Campionatul Mondial din Qatar se va juca pe arena "Luisail Iconic Stadium". Stadionul este construcție și va avea 80.000 de locuri.

Reclamă

România vrea calificarea la Campionatul Mondial din Qatar

România va debuta în preliminariile Campionatului Mondial din 2022 în compania Macedoniei de Nord, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești. Meciul se va juca pe 25 martie. 

Tricolorii au fost repartizați în grupa J, alături de Germania, Armenia, Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord. Pe 28 martie, selecționata lui Rădoi va înfrunta fosta campioană mondială, Germania. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și