Închide meniul

"Îşi poate permite să nu îl cumpere?" Mino Raiola a vorbit despre viitorul lui Haaland şi a avut un mesaj pentru Real Madrid şi Barcelona

Antena Sport Publicat: 1 mai 2021, 10:20

"Îşi poate permite să nu îl cumpere?" Mino Raiola a vorbit despre viitorul lui Haaland şi a avut un mesaj pentru Real Madrid şi Barcelona

Profimedia

Mino Raiola a vorbit despre viitorul lui Erling Haaland

  • Mino Raiola a vorbit despre viitorul lui Haaland
  • Italianul este unul dintre cei mai influenţi agenţi de jucători

Erling Haaland este unul dintre starurile fotbalului mondial la doar 20 de ani. Atacantul norvegian care scrie istorie la Dortmund a intrat rapid în vederile marilor puteri. Real Madrid şi Barcelona sunt doi dintre giganţii care vor încerca să forţeze acest transfer. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mino Raiola, unul dintre cei mai influenţi agenţi de jucători din lume, a vorbit despre viitorul lui Haaland. În tinereţe, Mino Raiola a fost ospătar, însă a devenit cu timpul milionar şi o adevărată vedetă în fotbal. 

"Nu ştiu dacă Real Madrid şi-l poate permite pe Haaland, nu le-am studiat finanţele. Însă cred ca dă, şi-l pot permite. Întrebarea este alta: "Îşi poate permite Madridul să nu îl cumpere pe Haaland? Dar Barcelona?

Reclamă

Cazul Barcelonei este complicat, dar nu imposibil. De asta se ocupă conducatorul unui club. E acelaşi lucru pentru club cum este şi pentru jucători. Trec de un tren şi te decizi ce faci, îl iei sau nu îl iei. Asta este marea întrebare", a spus Mino Raiola pentru AS

Erling Haaland cere un salariu colosal! Ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din istorie

Erling Haaland (20 de ani) ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din lume. Impresarul său, Mino Raiola e gată să facă o adevărată licitație pentru vedeta de la Dortmund.

Reclamă

Potrivit The Mirror, Mino Raiola vrea să-i obțină lui Haaland un contract de un milion de lire sterline pe săptămână. Asta înseamnă că atacantul de 20 de ani ar încasa 60 de milioane de euro pe sezon, doar din salariu.

În aceste condiții, lista cluburilor care se pot bate pentru Haaland se reduce drastic. Jurnaliștii englezi sunt de părere că doar PSG (patronată de miliardarul Nasser Al-Khelaifi), Manchester City (finanțată de Sheikh Mansour, prim-ministrul Emiratelor Arabe United) și Real Madrid (echipa regelui Spaniei) pot să pună pe masă un astfel de contract.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu
Erling Haaland a spus cine este cel mai bun jucător din istoria fotbalului
Fotbal extern • 5 mart., 20:36
Erling Haaland a spus cine este cel mai bun jucător din istoria fotbalului: „A câștigat toate trofeele”
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City - Manchester United
Premier League • 3 mart., 18:45
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City – Manchester United. Cum a trimis din 2 metri
Erling Haaland, hat-trick fabulos la Manchester City
Fotbal extern • 27 feb., 23:06
Erling Haaland, meci istoric la Manchester City! A dat cinci goluri într-o oră! Kevin de Bruyne, patru pase decisive