Închide meniul

Islanda – România 2-1 | Căpitanul surprinde după meciul catastrofal făcut de tricolori. "Nu sunt dezamăgit"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 octombrie 2020, 7:36

Islanda – România 2-1 | Căpitanul surprinde după meciul catastrofal făcut de tricolori. "Nu sunt dezamăgit"

Scandal monstru în lotul Islandei

Profimedia

"Din păcate am ratat această șansă. Îmi pare rău, la fel și colegilor, ne-am dorit să învingem dar Islanda a fost o echipă bună. Au făcut jocul lor obișnuit, per total cred că au meritat victoria. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu sunt dezamăgit, în repriza a doua am făcut un joc foarte bun. Ne-am dorit foarte mult, s-a văzut în teren. În prima repriză nu am reușit să ne impunem jocul, ei au fost mai periculoși, au și marcat două goluri", a spus Tătăruşanu, la Pro X.  

Islanda – România 2-1 | Meci slab făcut de tricolori

România a făcut un joc extrem de slab, dar în minutul 79, tricolorii au cerut penalty după ce o minge trimisă de Gabi Iancu l-a lovit în mână pe Ragnar Sigurdsson. Adrian Porumboiu crede că cei de la camera VAR au procedat corect.

"Este și distanța foarte mică. Dacă din camera VAR nu i-a comunicat să vadă fază, probabil că au considerat că nu e necesar să-l informeze. Au mai multe camere acolo. N-ai ce să-i reproșezi arbitrului într-o asemenea fază.

E greu să mă pronunț din ce am văzut, pe prima reluare nu mi s-a părut penalty. Pe a doua reluare mâna pare depărtată de corp, dar nici acolo nu pare că se poate da penalty", a spus Porumboiu

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și