Închide meniul

Istvan Kovacs, făcut praf de brazilienii de la Flamengo: „O bătaie de joc, o rușine! Nici măcar nu a arbitrat la Cupa Mondială!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 10 februarie 2023, 19:28

Istvan Kovacs, făcut praf de brazilienii de la Flamengo: O bătaie de joc, o rușine! Nici măcar nu a arbitrat la Cupa Mondială!”

Istvan Kovacs, făcut praf de brazilienii de la Flamengo

Istvan Kovacs, la Cupa Mondială a Cluburilor / Profimedia

Istvan Kovacs a fost făcut praf de brazilienii de la Flamengo, după semifinala arbitrată la Mondialul Cluburilor. „Centralul” din Carei a avut parte de un meci dificil, iar deciziile sale au stârnit controverse în rândurile brazilienilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flamengo – Al-Hilal a fost prima semifinală de la Cupa Mondială a Cluburilor, duelul fiind arbitrat de Istvan Kovacs. Saudiții s-au calificat în marea finală, după ce i-au învins pe brazilieni cu 3-2. În ultimul act, Al-Hilal o va întâlni pe Real Madrid. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 21:00.

Istvan Kovacs, făcut praf de brazilienii de la Flamengo: „O bătaie de joc! Nici măcar nu a arbitrat la Cupa Mondială!”

În semifinala problematică, Istvan Kovacs a dictat două penalty-uri în favoarea lui Al-Hilal și a acordat un cartonas roșu celor de la Flamengo. Brazilienii consideră că a fost viciere de rezultat și au avut cuvinte dure la adresa românului.

Marcos Braz, vicepreședintele lui Flamengo, l-a criticat aspru pe arbitrul român, fiind total nemulțumit de deciziile luate de „central”.

„Nici măcar nu vreau să mă leg de arbitraj, dar au adus pe cineva care nici măcar nu a arbitrat la Cupa Mondială. Arbitrajul a fost o bătaie de joc, unul absurd. Nu vreau să folosesc asta ca o scuză, dar arbitrajul românului a fost o rușine.

Reclamă

S-au dictat două penalty-uri la niște faze în care adversarii nici măcar nu aveau mingea. În prelungirile primei reprize, am avut un jucător eliminat pentru al doilea cartonaș galben, iar primul a fost acordat tot în bătaie de joc”, a spus Marcos Braz, conform presei din Brazilia.

Real Madrid – Al-Hilal, în finala Campionatului Mondial al Cluburilor! „Galacticii” s-au distrat cu Al Ahly în penultimul act. Vinicius și Rodrygo, goluri de pus în ramă

eal Madrid și Al-Hilal se vor duela în finala Campionatului Mondial al Cluburilor. „Galacticii” au învins Al Ahly în penultimul act, scor 4-1, la Rabat. Câștigătoarea UEFA Champions League se va lupta cu Al-Hilal, pe 11 februarie, pentru al 5-lea titlu de campioană mondială la nivel de cluburi.

Real Madrid a mai cucerit prestigiosul trofeu în 2014, 2016, 2017 și 2018. Echipa lui Carlo Ancelotti a intrat în competiție direct în semifinale, unde a dat piept cu Al Ahly.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid a câștigat fără mari emoții meciul cu formația din Egipt, calificată la Campionatul Mondial al Cluburilor din postura de finalistă a CAF Champions League, în sezonul 2021/2022.

Vinicius Jr a deschis scorul în minutul 42, cu o „scăriță” de efect peste portarul lui Al Ahly. Federico Valverde a dublat avantajul campioanei Spaniei imediat după pauză. Mijlocașul uruguayan a profitat de o respingere a portarului în careu și a finalizat elegant, după ce a fentat defensiva egiptenilor.

Al Ahly a redus din diferență în minutul 65. Maaloul a marcat din penalty, după un fault comis de Eduardo Camavinga în propriul careu. La rândul lor, spaniolii au beneficiat de un penalty în minutul 87, dar Luca Modric a ratat.

Rodrigo și-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 90+3, cu un gol superb. Brazilianul a reușit o combinație minunată cu Dani Ceballos. Mijlocașul iberic i-a pasat cu călcâiul lui Rodrygo, iar atacantul Realului a încheiat faza tot cu o „scăriță”.

Recomandări
  • Istvan Kovacs, făcut praf de brazilienii de la Flamengo
  • „Centralul” a arbitrat prima semifinală de la Cupa Mondială a Cluburilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și