Închide meniul

Italienii au făcut anunțul, Radu Drăgușin rămâne la Juventus! Pe câți ani va semna fundașul român cu campioana Italiei

Alexandru Ivan Publicat: 21 februarie 2021, 6:00

Reclamă
Italienii au făcut anunțul, Radu Drăgușin rămâne la Juventus! Pe câți ani va semna fundașul român cu campioana Italiei

profimediaimages

Drăgușin rămâne la Juventus

Radu Drăgușin mai are doar șase luni de contract  cu “Bătrâna Doamnă”. Juventus nu vrea să-l lase "pe liber" pe fundașul de 19 ani și i-a propus prelungirea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin, aproape de prelungirea cu Juventus 

Potrivit tuttomercatoweb.com, Radu Drăgușin va semna pe cinci ani cu campioana Italiei. De asemenea, românul va beneficia de un salariu mai mare la Torino.  

Andrea Pirlo este un mare admirator al lui Radu Drăgușin și are planuri mari cu fundasul român. Prin urmare, Juventus vrea să-l lege de club cel puțin până în 2026, timp în care acesta ar putea să devină piesă de bază în primul “11” 

Radu Drăgușin a bifat 4 apariții la prima echipa a bianconerilor în acest sezon. Dintre acestea, două au fost în Cupa Italiei, una în Serie A și una în UEFA Champions League.  

Drăgușin a reușit să marcheze și primul gol pentru Juventus, la echipa U23. 800.000 de euro valorează fundașul de 19 ani, conform Transfermarkt. 

Reclamă

Povestea lui Radu Drăgușin, dezvăluită la AS.ro LIVE

Fostul director de la Regal București, Mihai Badea, a dezvăluit cum l-a adus pe Radu Drăgușin la academia lor, de la Sportul Studențesc. Mama acestuia a acceptat mutarea doar dacă venea la pachet cu antrenorul copilului e atunci.

”Pe Radu Drăgușin l-am adus împreună cu antrenorul său de la sportul, pentru că mama lui nu voia să vină fără el. Am făcut nebunia asta. Mie îmi plăcea de Radu de când era la Sportul. Am organizat un turneu de copii la un moment dat și i-am dat titlul de cel mai bun jucător, după ce m-am consultat cu ceilalți antrenori”, a spus Badea.

Mai multe au porniseră pe urmele lui Drăgușin înainte ca Juventus să demareze negocierile pentru prelungire. Leipzig a făcut cele mai mari presiuni, mai ales că l-a vândut pe Dayot Upamecano la Bayern Munchen, în schimbul a 42.5 milioane de euro. Românul a fost ofertat şi din Premier League, de Newcastle.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
Vezi toate știrile
Citește și