Închide meniul

Italienii, pe drumul cel bun! Maldini Junior a învins coronavirusul

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2020, 7:29

Reclamă
Italienii, pe drumul cel bun! Maldini Junior a învins coronavirusul

Zuma Press / Spada/Lapresse via Hepta

Daniel Maldini nu mai prezintă simptome de coronavirus

"Mă simt bine, nu mai am simptome şi am început deja antrenamentele individuale", a spus Daniel Maldini în timpul unei sesiuni live pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 Maldini Junior: "Tata, bunicul şi Zlatan sunt mentorii mei"

Daniel Maldini are doar 18 ani şi a debutat în tricoul lui AC Milan într-un meci cu Verona, disputat în la începutul lunii februarie. Tânărul atacant a dezvăluit care sunt jucătorii care l-au influenţat cel mai mult în carieră. 

"Ibrahimovic mi-a dat o mulţime de sfaturi atât pe teren, cât şi în afara lui. Moştenirea din partea bunicului Cesare şi a tatălui meu, Paolo, mă responsabilizează. Sunt obişnuit cu această presiune de când eram mic", a spus Daniel Maldini. 

Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:21

VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja”

0:20

VIDEOGigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească”

0:19

Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun”

23:55 20 oct.

VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat

23:55 20 oct.

VideoDaniel Bîrligea a dezvăluit cum a marcat un eurogol, din foarfecă, în Dinamo – FCSB! Ce a spus despre ratarea derby-ului cu Rapid

23:47 20 oct.

Darius Olaru a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a cerut schimbare în Dinamo – FCSB 0-2: „Asta simt!”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 5 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 6 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură
Citește și