Închide meniul

Ivan Rakitic, reacție dură la adresa șefilor Barcelonei: ”Eu decid ce fac! Nu sunt un sac de cartofi”

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2020, 6:36

Reclamă
Ivan Rakitic, reacție dură la adresa șefilor Barcelonei: ”Eu decid ce fac! Nu sunt un sac de cartofi”

Zuma Press / Carlos Sanchez Martinez via hepta

Ivan Rakitic, reacție dură la adresa șefilor Barcelonei: ”Eu decid ce fac! Nu sunt un sac de cartofi”

Rakitic a oferit un interviu pentru Mundo Deportivo în care a dezvăluit că l-a deranjat strategia conducătorilor Barcelonei de a-l vinde cât mai repede, dar și faptul că a jucat puțin în ultima perioada.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivan Rakitic: ”Eu decid ce fac! Nu sunt un sac de cartofi”

”Eu decid ce fac și iau toate deciziile. Nu sunt un sac de cartofi cu care se poate face orice. Poți discuta cu mine, dar tot eu am să iau deciziile.

Cel mai mult m-au afectat unele decizii pe care le iau unii conducători. Nu te poți afla într-un loc dacă ei vor pe altcineva. Și asta după ce am avut cel mai bun sezon al meu din cele șase în care am fost pe Camp Nou”, a spus Rakitic pentru Mundo Deportivo.

Rakitic mai are contract cu Barcelona până în 2021, dar poate pleca în vară: ”Dacă nu putem să încheiem contractul amiabil, atunci ne vom așeza la masă și vorbim. Acum este important să terminăm sezonul într-un mod pozitiv”.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:16

Dumitru Dragomir s-a convins, după parcursul României de la EURO 2024: „Putem câştiga Cupa Mondială!”

17:01

Decizia finală în privinţa viitorului lui Andrei Raţiu! Fundaşul naţionalei, dorit în Premier League după EURO 2024

16:37

Ce se întâmplă cu Istvan Kovacs, după ce nu a arbitrat niciun meci în optimile EURO 2024! Anunţul făcut de UEFA

16:35

Ladislau Boloni s-a despărţit de FC Metz! Ce a spus despre şansele de a deveni selecţionerul României: „Discut cu cei de la FRF!”

16:23

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 iulie

16:02

„Vă gândiţi să reveniţi la naţionala României?” Reacţia lui Victor Piţurcă despre înlocuirea lui Edi Iordănescu: „Sunt interese!”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și