Închide meniul

Jack Grealish, ratări incredibile în Leeds – Manchester City! Starul de 117 milioane de euro s-a făcut de râs

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 28 decembrie 2022, 23:31

Jack Grealish, ratări incredibile în Leeds – Manchester City! Starul de 117 milioane de euro s-a făcut de râs

Jack Grealish a ratat ocazii uriașe în Leeds - Manchester City

Captură Digi Sport

Jack Grealish, ratări incredibile în Leeds – Manchester City! Fotbalistul englez a fost titularizat de Pep Guardiola în deplasarea de la Leeds.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampionul european a ratat însă ocazii uriașe în prima repriză, scoțându-l din sărite pe antrenorul „cetățenilor”.

Jack Grealish, ratări incredibile în Leeds – Manchester City!

În minutul 32, Grealish a fost pus în valoare de Mahrez. Centrarea perfectă a algerianului l-a găsit pe decarul lui City într-o situație excelentă. Din 6 metri însă, cu portarul simplu spectator, englezul a trimis mult peste.

Ulterior, în minutele 37 și 40, extrema lui City irosește alte ocazii enorme. Cireașa de pe tort a venit însă în minutul 45. Fundașul dreapta Lewis îi pasează în careu lui Grealish, însă britanicul ratează incredibil din nou. Portarul era și de această dată simplu spectator. Rodri a fost cel care a reușit să-l liniștească pe Guardiola până la pauză, marcând chiar în minutele de prelungire.

Reclamă

Lui Guardiola i-a ajuns! Antrenorul lui Manchester City vrea să scape de Jack Grealish

Lui Guardiola i-a ajuns! Antrenorul lui Manchester City vrea să scape de Jack Grealish. Planul tehnicianului spaniol este să-l aducă pe Rafael Leao, extrema celor de la AC Milan.

Deși campioana Angliei a investit o sumă colosală pentru Grealish în vara lui 2021, mijlocașul englez nu a reușit să se impună la City. Cele 117 milioane de euro plătite le-au adus „cetățenilor” doar o rezervă de lux.

În acest context, Guardiola se gândește la viitor și vrea să îmbunătățească ofensiva formației din nord-vestul Angliei. Planul spaniolului este să-l aducă pe Rafael Leao, fotbalistul care a impresionat la AC Milan și la naționala Portugaliei.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit presei din Angliapropunerea lui Manchester City este una simplă: Jack Grealish, în schimbul lui Rafael Leao.

Portughezul mai are contract cu campioana Italiei până în 2024, însă milanezii încearcă să-i prelungească contractul. Șansele ca AC Milan să accepte propunerea lui City sunt mici, dar schimbul depinde și de dorințele celor doi fotbaliști implicați.

Rafael Leao a fost transferat de AC Milan în vara anului 2019. Francezii de la Lille primeau atunci 29,5 milioane de euro. În prezent, portughezul este cotat la 85 de milioane de euro.

Recomandări
  • Jack Grealish a ratat ocazii enorme în Leeds – Manchester City
  • Fotbalistul englez a costat-o pe campioana Angliei 117 milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și