Închide meniul

Jamal Musiala a semnat primul contract profesionist! Cu ce salariu uriaş l-a ademenit Bayern pe puştiul de 18 ani

Dragoș Vasile Publicat: 5 martie 2021, 13:07

Reclamă
Jamal Musiala a semnat primul contract profesionist! Cu ce salariu uriaş l-a ademenit Bayern pe puştiul de 18 ani

profimediaimages.ro

Jamal Musiala a semnat cu Bayern

Prestaţiile din ultima perioadă i-au convins pe şefii campioanei Europei, care nu au stat pe gânduri şi i-au oferit un contract mijlocaşului care a surprins lumea fotbalului cu talentul său. Salariul lui Musiala la Bayern va fi de aproximativ 4.9 milioane de euro în fiecare sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Musiala a uimit lumea fotbalului în acest sezon

Cotat la 24 de milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com, tânărul fotbalist a depăşit deja 25 de apariţii pentru Bayern în acest sezon, în toate competiţiile, reuşind să înscrie nu mai puţin de 4 goluri. 

Luna trecută, Musiala a devenit cel mai tânăr englez care înscrie în Champions League şi al doilea cel mai tânăr marcator din istoria competiţiei în fazele eliminatorii, după golul reuşit împotriva lui Lazio, în victoria la scor, 4-1.

La doar 18 ani, fotbalistul bavarezilor se poate lăuda deja cu 4 trofee importante: titlul în Germania în sezonul 2019/2020, Supercupa Europei şi a Germaniei, dar şi Campionatul Mondial al Cluburilor.

''Perla'' lui Bayern a ales să joace pentru naţionala Germaniei

Musiala şi-a ales echipa naţională pentru care va juca la nivel de seniori, după o întâlnire cu selecţionerul Joachim Low.

Reclamă

"Am o inimă pentru Germania şi una pentru Anglia. M-am gândit mult la asta, dar până la urmă am ascultat sentimentul că ar fi o decizia corectă să joc pentru Germania. Am fost impresionat de cât de bine au fost informaţi amândoi. Domnul Low a analizat foarte bine stilul şi punctele mele slabe. Mă vede în viitor în cea mai bună poziţie a mea, cea a mijlocaşului ofensiv", a spus Musiala, pentru televiziunea germană ARD, citată de news.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și