Închide meniul

Japonezul Kazuyoshi Miura a semnat cu o nouă echipă. Are 54 de ani şi nu se gândeşte la retragere

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2022, 10:34

Japonezul Kazuyoshi Miura a semnat cu o nouă echipă. Are 54 de ani şi nu se gândeşte la retragere

Kazuyoshi Miura a semnat cu o nouă echipă

Profimedia

„Regele Kazu” a semnat cu Suzuka Point Getters şi a promis că „va lupta pentru a ajuta echipa să câştige”. Transferul a fost anunţat pe 11 ianuarie la ora 11:11, un simbol pentru atacantul care va purta numărul 11.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miura, care va împlini 55 de ani în februarie, a declarat în decembrie că a primit oferte de la mai multe cluburi din Japonia şi din străinătate, după ce a jucat la Yokohama FC, sezonul trecut, în J-League (prima ligă).

Dar echipa a terminat pe ultimul loc în campionat şi Miura a spus că a refuzat o ofertă de prelungire la Yokohama pentru a câştiga timp de joc. „Le mulţumesc că mi-au dat şansa de a juca aici”, a scris el într-un comunicat publicat de noul său club.

Kazuyoshi Miura vrea să joace până la 60 de ani

Miura, care vrea să joace până la vârsta de 60 de ani, speră să aibă mai mult impact în noua sa formaţie antrenată de fratele său Yasutoshi. Starul japonez a evoluat de-a lungul lungii sale cariere la cluburi din Brazilia, Japonia, Italia, Croaţia şi Australia.

A fost unul dintre cei mai faimoşi fotbalişti asiatici din anii 1990, ajutând Japonia să se afirme în fotbalul mondial când a fost lansată J-League, în 1993. Miura s-a mutat în Brazilia în 1982 şi a semnat primul său contract profesionist în 1986 cu Santos FC.

Reclamă

În 2021, Miura şi-a îmbunătăţit recordul de cel mai în vârstă fotbalist care evoluează într-un meci din prima ligă japoneză, el jucând la vârsta de 54 de ani şi 12 zile. A fost al 36-lea său sezon la profesionişti.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:25 Max Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
Vezi toate știrile
Citește și