Închide meniul

Joan Laporta a rupt tăcerea! Motivul pentru care Barcelona nu s-a retras până acum din Super Ligă: "Este o necesitate"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 aprilie 2021, 14:05

Joan Laporta a rupt tăcerea! Motivul pentru care Barcelona nu s-a retras până acum din Super Ligă: "Este o necesitate"

profimediaimages

Joan Laporta, despre Super Liga Europei

Super Liga a a luat cu asalt fotbalul mondial, dar a dispărut la fel de rapid precum a apărut. În acest moment, Barcelona și Real Madrid sunt singurele echipe care au decis să nu abandoneze proiectul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joan Laporta a rupt tăcerea despre Super Liga Europei

Laporta a explicat că încă susține Super Liga Europei. Președintele Barcelonei crede că acest proiect ar avea un potențial uriaș, dar suporterii-acționari vor decide dacă catalanii vor rămâne sau nu implicați. 

"Am adoptat o poziție prudentă. Este o necesitate, dar ultimul cuvânt îl vor avea partenerii. Cluburile mari aduc multe resurse și trebuie să putem să ne exprimăm părerea cu privire la diviziunea economică. Super League trebuie să fie o competiție atractivă bazată pe meritul sportiv", a declarat Joan Laporta la Esport3, citat de Sport.

Barcelona trece printr-o perioadă dificilă pe plan economic. Catalanii au fost loviți dur de criza generată de pandemia de coronavirus, iar contractul lui Lionel Messi a "secat" clubul de resurse financiare. 

"Au existat presiuni asupra unor cluburi, dar propunerea există încă. Facem investiții importante, salariile sunt foarte mari și toate aceste lucruri trebuie luate în considerare, dar ținând cont de meritul sportiv", a mai spus  Joan Laporta.

Reclamă

Joan Laporta, despre conflictul cu UEFA

Anunțul înființării Super Ligii Europene a stârnit reacții vehemente din partea UEFA. Chiar și așa, Joan Laporta speră că Ceferin va reveni la sentimente mai bune. Președintele Barcelonei este deschis să colaboreze cu forul european.

"Suntem de acord cu competițiile interne. De asemenea, suntem deschiși dialogului cu UEFA", a explicat Joan Laporta.

Deși proiectul a eșuat momentan, Florentino Perez nu se lasă. Șeful lui Real Madrid a anunțat că Super Liga nu va muri. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Barcelona nu s-a retras încă din Super Ligă
  • Explicațiile lui Joan laporta

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și