Închide meniul

Joan Laporta, anunț uriaș la Barcelona. „Nu exclud revenirile lui Messi și Iniesta!” Ce planuri au șefii catalanilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 noiembrie 2021, 18:12

Joan Laporta, anunț uriaș la Barcelona. „Nu exclud revenirile lui Messi și Iniesta! Ce planuri au șefii catalanilor

Lionel Messi și Andres Iniesta, așeptați înapoi la Barcelona

Profimedia

Barcelona repatriază foste legende ale clubului în încercarea de a ieși din criză. Joan Laporta l-a adus pe banca pe tehnică pe Xavi, iar recent a semnat și Dani Alves, așteptat să le dea o mână de ajutor puștilor din vestiarul blaugrana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atât Xavi, cât și Dani Alves, au fost piese de bază în echipa Barcelonei care a cucerit cinci titluri în La Liga și trei trofee UEFA Champions League, în perioada 2009-2015.

Joan Laporta: „Nu exclud revenirile lui Messi și Iniesta!”

Laporta nu vrea să se oprească aici și plănuiește să-i aducă înapoi și pe Lionel Messi și „Don Andres” Iniesta.

„Nu exclud revenirile lui Messi și Iniesta. S-a întâmplat asta și cu Dani Alves, chiar vreau să-i mulțumesc pentru că a văzut situația clubului și a vrut să vină în ajutor. Îi mulțumesc și pentru că a făcut un efort economic. Este de apreciat.

Sunt oameni care au făcut acest club grozav. Messi și Iniesta sunt spectaculoși. Nu pot prezice viitorul, ei încă joacă, dar au făcut clubul grozav, mereu sunt în atenția noastră, deși acum au un contract cu alte cluburi și trebuie să-l respecți. Dar în viață nu stii niciodata”, a spus Joan Laporta, într-o conferință de presă, citat de marca.com.

Reclamă

Lionel Messi a plecat vara trecută de la Barcelona, după 21 de ani petrecuți pe Camp Nou, din cauza problemelor cu banii ale echipei catalane, și a semnat cu PSG. De cealaltă parte, Andres Iniesta a plecat de la Barcelona în 2018, la 22 de ani după ce s-a alăturat academiei „La Masia”, semnând cu japonezii de la Vissel Kobe.

Dani Alves a revenit la Barcelona: „L-am tot bătut la cap pe preşedinte”

Dani Alves a venit în şlapi la prezentarea la Barcelona, club cu care a semnat zilele trecute. Cel mai titrat jucător din lume a explicat şi de ce a ales să facă asta. La fel s-a întâmplat şi la primul mandat pe Camp Nou, început în 2008.

„Port şlapi pentru că multe lucruri se pot schimba, dar unele nu”, a spus Dani Alves. Fundaşul de 38 de ani s-a încălţat apoi pentru a trece la jongleriile cu mingea, celebre în momentele prezentării unui jucător.

Reclamă 4 / 0/3

„Lumea ştie respectul pe care îl am pentru ei şi pentru culorile Barcelonei. Vreau să le arăt mulţumirea. A fost superb să îi văd din nou. Le pot garanta că nu îi voi dezamăgi. Am venit aici să îi reprezint.  Sunt unul dintre ei şi de aceea sunt aici. Momentul a fost unul special şi eu simt că sunt un reprezentant al fanilor. Le mulţumesc celor care au venit, azi, la prezentarea mea. Eu pot ajuta acest club, care mi-a dat tot ce am. Nu este o obligaţie, e o plăcere să ajut.

L-am tot bătut la cap pe preşedinte că vreau să mă întorc. I-am spus că sunt capabil să ajut. Atunci când a semnat Xavi, i-a spus preşedintele, „uite, acum asta e problema ta”. Xavi m-a sunat şi mi-a spus că vrea să se bazeze pe mine şi restul a fost uşor”, a spus Dani Alves

 

Recomandări
  • Joan Laporta, anunț uriaș la Barcelona
  • Catalanii îi vor înapoi pe Messi și Iniesta

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și