Închide meniul

Joan Laporta l-a sunat pe Lionel Messi să revină la Barcelona! Ce i-a răspuns starul argentinian

Cosmin Cioboată Publicat: 23 septembrie 2022, 10:21

Joan Laporta l-a sunat pe Lionel Messi să revină la Barcelona! Ce i-a răspuns starul argentinian

Lionel Messi a semnat cu PSG în 2021

Lionel Messi, în timpul meciului Real Madrid - PSG 3-1, din optimile Champions League / Profimedia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi a plecat de la Barcelona după 16 ani petrecuți la prima echipă, iar lumea fotbalului a suferit un șoc uriaș.

Joan Laporta l-a sunat pe Lionel Messi să revină la Barcelona!

În ultima vreme s-a tot vorbit despre o revenire de senzație a argentinianului pe Camp Nou, iar ultimul anunț din Spania îi va bucura la maximum pe suporterii catalani.

Reclamă

Potrivit presei iberice, Joan Laporta l-a contactat în cursul acestei săptămâni pe Lionel Messi și i-a propus o revenire la Barca. În plus, președintele clubului catalan și-a cerut scuze pentru modul în care atacantul de 35 de ani a plecat anul trecut, la numai câteva luni după ce Laporta fusese reinstalat în funcție.

Răspunsul lui Messi n-a întârziat să apară. Jucătorul cu 7 Baloane de Aur i-a spus lui Laporta că momentan se gândește doar la Cupa Mondială din Qatar, din iarnă. După aceea, argentinianul își va evalua variantele și va lua în calcul și o revenire pe Camp Nou.

Reclamă

Lionel Messi va rămâne liber de contract vara viitoare, iar din iarnă va putea negocia deja cu alte echipe. Internaționalul argentinian a început în forță noul sezon alături de PSG. Messi a marcat 6 goluri și a oferit 8 assist-uri în 11 apariții, în toate competițiile.

Viitorul lui Lionel Messi la PSG a devenit incert

Situația lui Lionel Messi la PSG este una incertă, după cum anunță directorul sportiv al clubului francez. Luis Campos a declarat că a purtat discuții cu starul argentinian în privința viitorului său pe Parc de Princes, având în vedere că acesta a intrat în ultimul an de contract.

Lionel Messi a început al doilea sezon în calitate de jucător al lui PSG. Starul argentinian a fost asociat cu o plecare din capitala Franței în această vară, însă este de așteptat ca acesta să nu ia o decizie până la Campionatul Mondial de la sfârșitul acestui an.

Reclamă 4 / 0/3

Luis Campos, directorul sportiv de la PSG, a dezvăluit faptul că l-a întrebat pe Lionel Messi dacă își dorește să rămână la clubul din capitala Franței. Totodată, oficialul formației pregătite de Christophe Galtier a mărturisit că este mulțumit de evoluțiile argentinianului.

Contractul lui Lionel Messi la PSG va expira vara viitoare, iar dacă nu va accepta prelungirea contractului, ar putea pleca gratis de la Paris.

”L-am întrebat pe Messi dacă își dorește să rămână la echipă și i-am spus că sper că va sta cât sunt eu la club. Sunt foarte satisfăcut de ce face Leo”, a fost mesajul transmis de Luis Campos, postat de expertul în mercato, Fabrizio Romano, pe contul oficial de Twitter.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”