Închide meniul

Joao Felix, debut horror în tricoul lui Chelsea! Portughezul a avut o intrare criminală și a primit roșu în meciul cu Fulham

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 12 ianuarie 2023, 23:32

Joao Felix, debut horror în tricoul lui Chelsea! Portughezul a avut o intrare criminală și a primit roșu în meciul cu Fulham

Joao Felix și-a aflat „pedeapsa” după ce a fost eliminat în Fulham - Chelsea 2-1

Joao Felix/Profimedia

Joao Felix, debut horror în tricoul lui Chelsea! Portughezul a avut o intrare criminală în a doua repriză a meciului Fulham – Chelsea și a primit roșu direct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adus sub formă de împrumut pe Stamford Bridge, Joao Felix nu a reușit să rezolve problemele din atacul londonezilor. Ba mai mult, tânărul portughez a avut o intrare stupidă în deplasarea de la Fulham.

Joao Felix, debut horror în tricoul lui Chelsea!

Deși a fost activ în prima repriză, lusitanul a ratat mai multe ocazii importante de gol. În repriza secundă însă, lucrurile s-au înrăutățit. În urma unei intrări criminale la adversar, portughezul a fost eliminat. „Centralul” Coote i-a arătat roșu direct în minutul 57, iar formația lui Graham Potter a fost nevoită să se descurce în 10 oameni mai bine de jumătate de oră.

Vezi AICI VIDEO cu intrarea criminală a lui Joao Felix.

Reclamă

Joao Felix, împrumutat de Atletico Madrid la Chelsea

Joao Felix a fost împrumutat de Atletico Madrid la Chelsea până la finalul sezonului. Anunţul oficial a fost făcut de clubul de pe Wanda Metropolitano.

Pentru a-l lăsa pe Stamford Bridge, Atletico Madrid i-a cerut lui Felix să-şi prelungească înţelegerea cu echipa lui Diego Simeone cu încă un sezon, până în vara lui 2027.

„Chelsea este una dintre cele mai mari echipe din lume şi sper să reuşesc să ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivele. Sunt foarte fericit că sunt aici şi de-abia aştept să joc pe Stamford Bridge”, au fost declaraţiile lui Joao Felix.

Reclamă 4 / 0/3

Felix ajunsese la Atletico Madrid în vara lui 2019, la vârsta de 19 ani. De atunci, el a jucat 131 de meciuri pentru Atleti şi a marcat 34 de goluri, pasând decisiv de 18 ori. 7 pase decisive au venit în stagiunea 2020-2021, atunci când Atletico a câştigat al 11 titlu din istoria clubului.

11 milioane pentru împrumutul lui Joao Felix

Presa din Anglia a anunţat şi că Chelsea va plăti nu mai puţin de 11 milioane de euro pentru împrumutul lui Joao Felix. În 2019, atunci când Atletico l-a transferat de la Benfica, Joao Felix devenea al patrulea cel mai scump fotbalist din istorie.

Chelsea are probleme serioase în acest sezon. După 17 meciuri desfășurate în Premier League, formația din Londra ocupă doar locul 10, la 19 puncte distanță de liderul Arsenal. Pentru Chelsea va urma un duel dificil și în Liga Campionilor, acolo unde o vor întâlni în „optimi” pe Borussia Dortmund.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și