Închide meniul

Jordi Alba a fost prezentat oficial de Inter Miami! Onana a semnat cu Manchester United

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 iulie 2023, 23:35

Reclamă
Jordi Alba a fost prezentat oficial de Inter Miami! Onana a semnat cu Manchester United

Jordi Alba a fost prezentat oficial de Inter Miami

Profimedia

Jordi Alba a fost prezentat oficial de Inter Miami şi a devenit din nou coleg cu Leo Messi. Echipa lui David Beckham a dat, astfel, a treia lovitură a verii pe piaţa transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce i-a adus pe Lionel Messi şi Sergio Busquets, Inter Miami a anunţat şi transferul lui Jordi Alba.

Jordi Alba s-a despărţit la rândul său de FC Barcelona, la care a evoluat alături de Messi începând din 2012 şi până în 2021, când argentinianul a plecat la PSG. Alba a semnat un contract valabil până în 2024.

Inter Miami a recrutat recent un alt jucător al grupării de pe Camp Nou, mijlocaşul spaniol Sergio Busquets. Echipa din Florida şi-a asigurat totodată serviciile antrenorului argentinian Gerardo Martino, care a pregătit-o pe FC Barcelona în sezonul 2013-2014.

Jordi Alba a fost prezentat oficial de Inter Miami

La Inter Miami, Jordi Alba va purta numărul 18. David Beckham mai pregăteşte o lovitură de proporţii. Vrea să îl aducă şi pe Luis Suarez, bunul prieten al lui Lionel Messi.

Reclamă
Reclamă

Lionel Messi, primul antrenament la Inter Miami

Lionel Messi a efectuat primul antrenament la Inter Miami. Starul argentinian a avut parte de o primire specială din partea coechipierilor săi de la trupa din MLS. Alături de Messi, şi Sergio Busquets a bifat primul antrenament la noua sa echipă.

Campionul mondial argentinian a putut discuta cu internaţionalul venezuelean Josef Martinez, care va fi probabil partenerul său în atac la Miami, şi a efectuat câteva exerciţii de bază în faţa a peste 200 de ziarişti veniţi să asiste la antrenament, pe o temperatură de peste 30 de grade Celsius.

Formaţia din Florida este acum pe ultimul loc în Major League Soccer (MLS), competiţie cu 29 de echipe.

Reclamă

După o serie de 11 meciuri fără victorie ale echipei sale, antrenorul argentinian al lui Inter Miami, Gerardo „Tata” Martino, numit de curând, a dat de înţeles că este posibil ca Messi să nu fie încă pregătit să joace, notează agerpres.ro.

Lionel Messi a disputat ultimul său meci oficial cu Paris Saint-Germain în Ligue 1 pe 4 iunie, apoi a jucat pentru Argentina împotriva Australiei într-un amical la Beijing pe 15 iunie, înscriind după doar 79 de secunde în victoria cu 2-0 a naţionalei sale.

Andre Onana, prezenţat oficial de Manchester United

Clubul Manchester United a anunţat că a obţinut serviciile portarului camerunez Andre Onana. Onana a semnat un contract valabil până în iunie 2028, cu opţiune pentru încă un an.

Să mă alătur echipei Manchester United este o onoare incredibilă şi am muncit din greu toată viaţa mea pentru a ajunge la acest moment, depăşind multe obstacole pe parcurs. Să păşesc pe Old Trafford pentru a ne apăra obiectivul şi să ajut echipa va fi o altă experienţă extraordinară. Acesta este începutul unei noi călătorii pentru mine, cu noi coechipieri şi noi ambiţii pentru care să lupt”, a declarat Onana.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:58

Fostul jucător al Stelei l-a desfiinţat pe Darius Olaru, după eliminarea din PAOK-FCSB. ”Nu are nicio scuză”

12:16

Şefii lui Liverpool vor un jucător cu origini româneşti în locul lui Mohamed Salah! Transferul de senzaţie pregătit pe Anfield

12:01

Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României

11:51

Iga Swiatek a anunţat despărţirea de antrenorul care a adus-o pe locul 1 mondial

11:15

Basarab Panduru, mesaj dur pentru Darius Olaru după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Potolește-te odată!”

11:14

FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 4 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 5 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 6 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!”
Citește și